Kranjčar zadao novu glavobolju Slavenu Biliću!

Vijesti iz Londona, ne zbog potopa "našeg" Tottenhama protiv Machester Citya, donijele su bore na lice hrvatskog izbornika Slavena Bilića.

28.8.2011.
19:53
VOYO logo

"Ozlijedio je aduktor, naši liječnici kontaktirali su su liječnike Tottenhama. Izgleda da nije ništa strašno, ali za sve ozbiljnije ocjene treba pričekati pregled magnetskom rezonancijom. Mi bismo bili najsretniji da dođe ovdje, pa da napravimo pregled, vidjet ćemo kako će se razviti situacija. U svakom slučaju Niko će u ponedjeljak napraviti pregled i onda ćemo znati više", kazao je Bilić.

Za Tottenham je napokon zaigrao i Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neće se ništa odraziti na Modrićeve igre. S njim komuniciram često, zna da je njegova sudbina van njegovih ruku i da o odlasku odlučuje klub. A ova njegova predstava protiv City, jednostavno nitko iz Tottenhama nije bio spreman parirati vrhunskoj izvedbi Manchester Cityu", kaže Bilić, koji je zaobišao odgovor da li bi pustio Modrića na eventualni potpis ugovora.

Šimunić još uvijek nije riješio pitanje novog kluba. Ali, za reprezentaciju je bitnije što i dalje ne igra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije to nova situacija, čak je zabrinjavajuće dugo bez nastupa, a radi se o vrhunskom igraču. To se na nekim našim utakmicama nije osjetilo. Pouzdano znam da će ga ova situacija, otišao u Split ili Zagreb, dodatno motivirati",objasnio je hrvatski izbornik.

Riješio je pitanje prvog vratara. Premda Kelava puše u leđa i još nije primio pogodak u Hrvatskoj ligi broj jedan se zna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pletikosa je startao u sezonu kao prvi vratara reprezentacije, brani jako dobro. Nikome nije zacementirano mjesto, ali on je naš prvi vratar. Neka ga ovi drugi guraju", kazao je Bilić.

Slatka briga mu je Ivan Klasnić, prvi strijelac Premiershipa. U tri utakmice prvenstva Killer je postigao tri pogotak za svoj Bolton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je jedan novi Klasnić, to će vam potvrditi i on. Gledao sam ga sve tri utakmice, on je jednostavno drugi igrač. Nisu u pitanju samo golovi. Klasnić igra, dugo to nije radio na ovaj način", izbjegao je Bilić direktan odgovor na to hoće li Klasnić biti prvotimac, ali priča je sasvim jasna.

O Malti i Izraelu na prvom okupljanju reprezentacije u splitskom hotelu Lav le Meridien nije se previše pričalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemamo previše treninga, ali sasvim dovoljno da se spremimo za Maltu o kojoj jedino razmišljamo. A nakon toga doći će na red Izrael. Na papiru smo od Malte bolji sigurno, ali ove obje utakmice su opasne i morat ćemo biti na visokoj razini", zaključio je Bilić.

Vezani članci:

arti-201108250584006 arti-201108240259006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo