KRANJČAR POTVRDIO SENZACIONALAN TRANSFER: / 'Eduardo ide u Chelsea, a mi dovodimo dva igrača'

Image
Image

Trener Dinama Zlatko Kranjčar praktički je potvrdio da će porugalski vratar Eduardo postati novi vratara engleskog Chelseaja.

18.8.2016.
13:31
VOYO logo

Govoreći na presici uoči utakmice sa Splitom osvrnuo se na vratare Šempera i Livakovića.

"Jako su dobri i ako Eduardo ode nakon play-offa nama ostaju dva odlična golmana. Već su sada vrhunski igrači, a mogu biti reprezentativni jednog dana na razini A reprezentacije. Kapitalni su talenti i vjerujem u njih", kazao je Kranjčar te je nastavio o odlasku Eduarda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lijepo je to da je Eduardo doživio u svojoj karijeri ponudu Chelseaja iako je s njim naša momčad dobila sigurnost. Otkad sam ja u klubu bio je kvalitetan i impresivan. Naravno, nemamo još službenu potvrdu", poručio je Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmara igrače

Što se tiče utakmice s Splitom rekao je sljedeće:

"Čeka nas utakmica sa Splitom i to će nam biti predigra za Salzburg. Kažem predigra jer ćemo vidjeti koliko mogu dati Machado i Pivarić koji se vraćaju nakon ozljeda. Vjerujem da su ozljede prošlost i da svojim pristupom mogu napraviti jako puno. O Splitu mogu reći to da ih respektiram. Kvalitetna su momčad, ali u prvi plan stavljam našu kvalitetu i dobre rezultate koje postižemo. Očekujem da igrači sutra opravdaju moje povjerenje i moramo osvojiti sva tri boda", rekao je trener Dinama. Najavio je i tko neće zaigrati u petak

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će igrača koje ćemo odmoriti, a to su Rog, Fernandes i Soudani. Pripremat ćemo ih za Salzburg. Osim njih odmorit će se Knežević, a Stojanović i Eduardo bit će na klupi. Naravno, to znači da od prve minute brani Šemper, a konkurirat će Karimi, Olmo, Matel, Benković i Soldo. Na raspolaganju imamo i Hodžića, dok Schildenfeld danas ima problem s tetivom i upitan je", izjavio je Cico.

O fućkanju kapetanu

Kapetan Domagoj Antolić na utakmici sa Salzburgom zaradio je zvižduke navijača na što se osvrnuo Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Antolić zaslužuje da mu se daje povjerenje, on je kapetan, vjerujem u njega, ali imao je loš dan. Žao mi je što se desilo to što se desilo, da navijači negoduju i fućkaju kapetanu Dinama. I meni je 40 tisuća navijača Dinama fućkalo kao legendi kluba i kvalitetnom igraču, a tada sam dao dva gola i pogodio stativu. Treba se saživjeti s tim, to je nogomet. Viroza je utjecala na njega, ali treba ići dalje. Bit će u kadru za utakmicu sa Splitom, nećemo umanjiti njegovu vrijednost, samo se mora vratiti i dobiti stabilnost".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novo pojačanje

Talentirani veznjak Lokomotive Ivana Fiolića još je jenodm bio tema presice.

"Fiolić ja zaslužio biti dio Dinama i dao sam zeleno svjetlo da ga uzmemo što prije. Naravno, treba odigrati dvije utakmice s Lokomotivom i zatim će biti nama na dispoziciji. Tražimo i nekog internacionalnog igrača, ali moramo još vidjeti koga točno želimo", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo