Španjolci oduševljeni Hrvatom: Zapišite njegovo ime

Pomiješani su osjećaji vladali kod prvog strijelca Hrvatske nogometne lige Andreja Kramarića nakon što je njegova Rijeka propustila pobijediti Sevillu u 2. kolu Europske lige.

3.10.2014.
9:29
VOYO logo

Riječani su pred punom Kantridom i s igračem više vodili s 2:1 sve do prve minute sudačke nadoknade kada je izjednačenje branitelju naslova donio Stephane Mbia.

Igrači Matjaža Keka bili su zadovoljni nakon utakmice zbog prvog osvojenog boda u skupini G i to protiv renomiranog suparnika, ali nisu skrivali ni žaljenje što su ispustili "puni plijen".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadnjih 20 minuta Sevilla je bila na koljenima. Ali to je nogomet, to se događa. No, žao mi je što se to događa pretežno hrvatskim klubovima", prenosi Kramarićevu izjavu Jutarnji list.

//www.youtube.com/embed/MUTUHP4Vko4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uživao sam u utakmici, bila je super, vjerujem da su uživali i gledatelji, ali ostaje taj žal zbog tri boda", dodao je 23-godišnji napadač koji je u četvrtak izborio i realizirao jedanaesterac kojim je Rijeka izjednačila na 1:1.

Inače, španjolski mediji su oduševljeni Kramarićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zapišite njegovo ime, zasad nepoznati hrvatski napadač će ubrzo biti dio najjačih svjetskih liga. Iznudio je penal i crveni karton, pa je kreirao akciju za drugi gol", stoji u Marci.

Riječani sljedeću utakmicu u Europskoj ligi igraju 23. listopada kada na Kantridu dolazi nizozemski Feyenoord.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo