Kramarić otkrio razlog zašto je odbio moćni Chelsea

Andreja Kramarića engleski mediji apostrofiraju kao vrlo dobrog napadača koji je rekao ne Chelseaju da bi prihvatio ponudu posljednjeplasiranog premierligaškog kluba Leicestera.

22.2.2015.
14:07
VOYO logo

Navijači Leicestera na tome su mu zahvalni i već su napisali pjesme njemu u čast. Leicester je njegov transfer u siječnju Rijeci platio 7.5 milijuna funti, a svi u redovima Lisica svjesni su prema dosad pokazanom da je on itekako vrijedan tih novaca.

Daily Mail navodi kako je Kramarić tip igrača koji vuče usporedbe s Davorom Šukerom, a evo kako je hrvatski napadač engleskom listu objasnio razloge zbog kojih je odbio ponudu vodeće premierligaške momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još sam mlad igrač i potrebne su mi minute na travnjaku. Znam kako je to ne igrati, dogodilo mi se jednom u karijeri i bio sam nesretan. Izabrao sam Leicester zato što mislim da je to najbolji put za moju karijeru. Nije to tako velik korak kao Chelsea, ali mislim da ću da ću igranjem ovdje popraviti svoje izvedbe", objasnio je 23-godišnji napadač, koji je za posljednju premierligašku momčad već zabio dva gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Motiviran sam da za Leicester zabijem puno golova. Ako to napravim, onda će možda jednog dana klub poput Chelseaja opet doći. O pjesmi (navijača) sam čuo i drago mi je to za čuti. Motiviran sam da ih razveselim i nadam se da ću to napraviti svojim igrama na travnjaku, tako da će ju i dalje pjevati", dodao je hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo