IMA PRAVO / Kramarić objasnio zanimljivu situaciju iz svog života: 'Jeste li vidjeli što se događa Ronaldu i Messiju, a kako bi onda tek meni'?

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Kramarić je istinska legenda Hoffenheima , njihov najbolji strijelac u povijesti sa 105 golova i 49 asistencija u 226 nastupa

17.9.2022.
14:39
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac, Andrej Kramarić, produljio je ranije ove godine vjernost svom Hoffenheimu i kako se čini tamo bi mogao završiti karijeru.

Kramarić je istinska legenda Hoffenheima , njihov najbolji strijelac u povijesti sa 105 golova i 49 asistencija u 226 nastupa. Kramarić je sada u razgovoru SportBuzzer otkrio što misli o ovoj sezoni u prvenstvu i sjajnoj formi Hoffenheima, koji je na četvrtom mjestu Bundeslige, a usput je objasnio zašto je odlučio ostati u Hoffenheimu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jake momčadi poput Gladbacha, Eintrachta, Leverkusena, Wolfsburga i Leipziga nisu tamo gdje ih se očekuje, ali siguran sam da će dokazati svoju kvalitetu. S druge strane, Freiburg i Union Berlin zasad igraju sjajno i zaslužuju biti tu gdje jesu. Trenutno nema slabe momčadi u ligi i to je bogatstvo ove lige", rekao je Kramarić.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Zašto nije otišao?

Pitali su ga hoće li Hoffenheim opet posrnuti kao i prošle sezone. "Ne mogu znati što će biti u budućnosti, ali radili smo jako naporno i imamo jasne ciljeve. Došli su novi igrači i novi trener koji su donijeli dodatnu vrijednost. Zbog toga sam uvjeren da možemo nastaviti u ovom tempu", kazao je Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kramarić je u Hoffnheim prešao 2016. godine, a imao je u međuvremenu mnogo ponuda, ali ih je odbijao. "Poznato je koliko je meni i mojoj obitelji lijepo ovdje živjeti u miru, jako se ugodno osjećamo. Ovaj klub je poput velike obitelji i već smo puno postigli zajedno i razvili smo posebnu vezu", veli Kramarić i zatim ukazuje na problem s kojim se igrači susreću.

"Bilo je dosta primjera gdje se igrači jako muče kada mijenjaju klubove, ligu i okruženje. Ako je Lionel Messi s tim imao problema u PSG-u i Cristiano Ronaldo u Manchester Unitedu, zamislite kako bi tek bilo meni. Takav korak bi vjerojatno bio još teži za "manje" igrače poput mene", zaključio je naš nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo