KRAMARIĆ NAKON RAZBIJANJA BAYERNA DOŽIVIO NEUGODNOST: / Vatreni ispričao što mu se dogodilo

Image
Foto: Profimedia

Dva je zabio Bayernu, tri Kolnu, a dva Chemnitzeru u Kupu

29.9.2020.
8:13
Profimedia
VOYO logo

U derbiju 2. kola njemačkog nogometnog prvenstva Hoffenheim je "razbio" europskog prvaka Bayern s 4-1 uz dva gola hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića.

Domaćin je protiv Bayerna mogao upisati i daleko uvjerljiviju pobjedu. Na koncu je bilo 4-1 čime je Hoffenheim prekinuo dvije sjajne serije bavarskog sastava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to prvi Bayernov poraz u posljednje 33 službene utakmice, te prvi ligaški poraz u zadnje 22 utakmice. Posljednji poraz Bayern je upisao u prosincu 2019. na gostovanju kod Borussije Moenchengladbach (1-2).

Junak susret bio je hrvatski reprezentativac, koji nastavlja 'puniti' suparničke mreže. U prve tri utakmice u novoj sezoni, u Bundesligi i Kupu, zabio je čak sedam golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva je zabio Bayernu, tri Kolnu, a dva Chemnitzeru u Kupu. Njegovom sjajnom učinku možemo dodati i četiri gola Borussiji Dortmund u zadnjem kolu prošle sezone, te jedan Union Berlinu u kolu prije toga, čime dolazimo do brojke od čak 12 golova u zadnjih pet službenih susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram reći da je fenomenalan osjećaj. Ne ruši se Bayern svakodnevno. Nismo se uspjeli zabaviti poslije utakmice jer sam odmah morao na doping kontrolu"; otkrio je Kramarić RTL-u.

"Ozljede? Sve je u redu. Ozljede su za mene. Spreman sam i željan igre. Nadam se da će to tako stati i da će biti još golova", dodao je i dogovorio na pitanje o utrci za najboljeg strijelca lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam takve planove, još je rano pričati o tome.Svima je jasno da će Bayern osvojiti prvenstvo i Lewandowski biti najbolji strijelac", poručio je za kraj.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo