KRAJ: / Valencija se probudila i rastužila Chelsea!

Nakon ne baš sjajnih prvih 45 minuta na Mestalli u nastavku se zaigralo bolje pa su pali i golovi. Chelsea je poveo preko Lamparda, no Soldado je izjednačio s bijele točke na samom kraju utakmice.

28.9.2011.
16:27
VOYO logo

Valencia. Stadion Mestalla. Sudac: Nicola Rizzoli (ITA)

VALENCIA: Diego Alves, Rami, Víctor Ruiz, Miguel, Mathieu (od 58. Piatti), Albelda, Éver Banega (od 72. Jonas), Canales, Jordi Alba, Pablo Hernández (od 72. Feghouli), Soldado

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CHELSEA: Cech, Cole, Luiz, Bosingwa, Terry, Ramires (od 66. Meireles), Lampard (od 83. Kalou), Mikel, Malouda, Torres (od 72. Anelka), Mata

Strijelci: 0:1 - Lampard (56), 1:1 - Soldado (87) Kraj utakmice. Dvoboj na Mestalli je završio podjelom bodova!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

90' - u posljednjoj minuti utakmice Anelka je imao sjajnu priliku, no vratar Valencije je opet obranio svoj gol.

87' - Soldado s bijele točke zabio za 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

87' - Kalou skrivio penal i dobio žuti karton.

85' - Valencija je pritisnula kako bi došla do izjednačenja, no Chelsea se dobrio brani. Odlično je pucao Canales, no Cech opet obranio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

83' - Kalou zamijenio Lamparda

75' - Chelsea opet spašava Cech koji je uhvatio jednu loptu odbijenu u gužvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

72' - Anelka je u redovima engleske momčadi zamijenio Torresa. Mijenjala je i Valencia. Jonas je na terenu umjesto Évera Banege, a Feghouli umjesto Pabla Hernándeza.

71' - sjajna intervencija vratara Chelseaja Cecha koji je krajnjim naporima izbio udarac Víctora Ruiza u korner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

69' - Bivši igrač Valencije Mata se srušio u šesnaestercu domaćina, no dobio je samo zvižduke s tribina

66' - prva izmjena u Chelseaju. Teren je napustio Ramires, a ušao je Meireles

Tekst se nastavlja ispod oglasa

61' - loše vijesti za Šahtar. APOEL je zabio iz prve prave prilike, a strijelac je Trickovski . Ipak, samo dvije minute kasnije Jadson je izjednačio na 1:1.

58' - Valencija je nakon primljenog pogotka napravila prvu izmjenu u momčadi. U igri je Piatti koji je zamijenio Mathieua.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

56' - nakon nekoliko sjajnih obrana, vratar Valencije je kapitulirao nakon što je Frank Lampard neobranjivo pucao u njegov desni kut.

54' - Ramires je izbio sam pred vratara Alvesa koji je ponovo spasio svoju momčad, a nakon kornera Brazilac je uspio obraniti i udarac svog suigrača koji je nespretno mogao ugroziti svoja vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

52' - zakuhalo se na Mestalli. Prvo je Torres pucao glavom, a vratar Diego Alves sjajnom intervencijom spasio svoj gol, a domaćin je zaprijetio iz kontranapada, no Terry izbio loptu ispred Soldada.

50' - Bosingwa je poslao dobru loptu prema Torresu, no Španjolac se nije uspio izboriti za poziciju iz koje bi mogao zabiti protivniku

Tekst se nastavlja ispod oglasa

46' - počeo je nastavak utakmice

45' - Prvih 45 minuta na Mestalli završilo je bez golova, ali i s vrlo malo pravih prilika. Na samom kraju poluvremena Hernández je lijepo pucao, no ravno u vratara londonske momčadi. Nadamo se da će u nastavku Valencia i Chelsea pokazati puno više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

39' - Mathieu je pucao po golu Chelseaja, no bez veće opasnosti za Cecha.

38' - na Mestalli nema golova, no zato se na drugim terenima zabija. Messi je u 38. minuti zabio za 3:0 vodstvo Barcelone protiv BATE Borisova

Tekst se nastavlja ispod oglasa

30' - u drugoj utakmici skupine E Bayer je poveo protiv Racing Genka, strijelac je Bender

25' - najbolja prilika Valencije nije urodila golom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

25' - u drugim utakmicama Arsenal vodi s 2:1 protiv Olympiakosa, dok Barcelona ima jednaku prednost na gostovanju kod BATE Borisova. Marseille je zabio Borussiji.

20' - Lampard blokirao dobru priliku Miguela

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13' - Ramires odlično krenuo prema golu Valencije, a na njemu je prekršaj napravio Ruiz i zaradio žuti karton. Slobodan udarac je izveo Lampard, ali nije uspio prevariti vratara domaće momčadi.

10' - Valencia prvi put stigla pred gol Chelseaja, no Cech je ukrotio centaršut

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5' - opet je bilo opasno ispred vrata domaćina, no gosti su dobili samo korner

3' - Torres se u trećoj minuti našao u sjajnoj prilici, krenuo sam prema Valencijinom vrataru, no nije uspio zabiti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1'- utakmica je počela

Podsjetimo, Chelsea je u prvom kolu Lige prvaka kod kuće s 2:0 svladao Bayer iz Leverkusena, dok je Valencia na gostovanju kod Genka odigrala bez pogodaka.

Španjolci su u posljednjem kolu nacionalnog prvenstva izgubili s 1:0 kod Seville, dok je londonski klub sa 4:1 svladao Swansea City. Tko će sretniji otići s Mestalle?

.mcrmeebo { display: block; background:url("http://widget.meebo.com/r.gif") no-repeat top right; } .mcrmeebo:hover { background:url("http://widget.meebo.com/ro.gif") no-repeat top right; } http://widget.meebo.com/mcr.swf?id=oTtgzoDcjT

Najjača utakmica Lige prvaka igrat će se na Mestalli, gdje Valencia u 2. kolu skupine E dočekuje Chelsea. Ofenzivni veznjak Chelsea Juan Mata ljetos je za 35 milijuna eura došao baš iz Valencije.

"Proveo sam četiri predivne sezone u Valenciji, naravno da mi neće biti lako igrati. Jako bih želio postići gol, ali neću ga slaviti", poručio je Mata.

Od prve minute za Chelsea će igrati Fernando Torres, koji je u posljednje dvije utakmice postigao dva gola. A prije toga u 24 samo jedan.

"Vjerujem da mi je napokon krenulo, da ću zabiti i Valenciji. Dokazat ću navijačima Chelsea da sam pojačanje. Nije mi bilo lako posljednjih tjedana, pogotovo nakon što su me navijači izviždali nakon što su novinari preuveličali moju izjavu da su suigrači u lošoj formi", objasnio je Španjolac.

Hrvatski dvojac u momčadi Šahtara, Darijo Srna i Eduardo da Silva, najavljeni su od prve minute za utakmicu protiv APOEL-a u Donbass Areni.

"Nakon poraza od Porta u 1. kolu, odgovara nam samo pobjeda. No, imamo iskustva, a i kvalitetnija smo momčad od Ciprana", poručio je trener Šahtara Mircea Lucescu.

Sjajan gol Perišića Arsenalu u 1. kolu nagnao je trenera Borussije Jürgena Kloppa da našeg reprezentativca uvrsti u početnih 11 za gostovanje kod Marseillea. Arsenal će na svom stadionu pokušati isprati gorak okus zbog katastrofalnog starta u prvenstvu.

"Zaista nemamo sreće, uza sve probleme, Walcott se sada ozlijedio i neće ga biti dva tjedna. Srećom, imamo Van Persieja", kaže Wenger.

cate-201101170366004

Vezani članci:

arti-201109280439006 arti-201109280153006 arti-201109271368006

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo