Grijeh koji navijači Slavenu Biliću nikad nisu oprostili!

Nikica Jelavić drugi je hrvatski igrač u povijesti Evertona. Od prvog, Slavena Bilića, mnogo se očekivalo, no zbog ozljeda pružio je manje nego što je kvalitetom mogao.

2.2.2012.
10:04
VOYO logo

Nije to bila krivnja Slavena Bilića, koji je i sam najviše žalio za propuštenim, ali navijači su današnjem hrvatskom izborniku zapamtili rekordnih 4,5 milijuna funti za njegov prelazak iz West Hama, jer bio je to u ono vrijeme najveći transfer u povijesti kluba.

Teška ozljeda koju je Bilić zaradio na SP-u u Francuskoj 1998. (kuk i prepone) tražila je puno odmora i liječenja, pa je sadašnji izbornik kockastih četiri mjeseca proveo na odmoru u Hrvatskoj. Nakon toga odigrao je još pet utakmica za Everton, a onda dogovorio prijevremeni raskid ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema dvojbe da je Bilić Evertonovoj obrani donio klasu, ali i dosta frustracija navijačima. U prvoj sezoni dobio je rekordnih šest žutih, jedan dvostruki žuti (crveni) i dva izravna crvena kartona! Zbog suspenzija je, dakle, propustio devet utakmica ili četvrtinu sezone", podsjetili su se navijači Evertona nakon dolaska Nikice Jelavića.

Nadajmo se da će hrvatski napadač, koji je iz Rangersa u Everton stigao za 6,5 milijuna eura ostaviti duboki trag u slavnom engleskom klubu i da neće biti zadnji Hrvat na Goodison Parku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

cate-201101170366004

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo