Koja odšteta! Modrić postaje najprecjenjeniji igrač svijeta

Po pisanju Daily Maila, Tottenham je odlučio pustiti Luku Modrića u drugi klub, ali uz nevjerojatni odštetni zahtjev od čak 50 milijuna funti.

23.5.2012.
9:59
VOYO logo

Chelsea, Manchester United, Manchester City i Real Madrid bore se za potpis ugovora s Lukom Modrićem, piše Daily Mail, ali s obzirom na signale koji dolaze iz Tottenhama, teško će Luka i ovoga ljeta pronaći novi klub. Glavni razlog je pohlepa čelnih ljudi Tottenhama, koji su, barem po pisanju uglednog engleskog dnevnika, ponovno odlučili izvjesiti rekordnu odštetu za 27-godišnjeg hrvatskog čarobnjaka.

Daily Mail tvrdi da je Tottenham zaista odlučio prodati Modrića, ali uz dva uvjeta – jedan je da njihov najbolji igrač zaigra izvan Engleske, a drugi je nevjerojatnih 50 milijuna funti odštete, koji će svakom potencijalnom kupcu biti kamen spoticanja već u startu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lukina vrijednost na travnjaku je nemjerljiva novcima, ali neke granice ipak postoje. Odluči li vlasnik SpursaDaniel Levy tražiti ovaj nevjerojatan iznos za Luku, Modrić bi mogao postati postati jedan od najprecjenjenijih ili barem najosporavanijih igrača današnjice, tim više što brojne javne pohvale njegovoj igri, s druge strane, dodatno potiču kritičare i sumnjivce na nijekanje Lukinih kvaliteta.

Ova priča će se početi odmotavati tek nakon Europskog prvenstva, a dotad se samo možemo prisjetiti kako je završio zadnji pokušaj pumpanja Modrićeve cijene na White Hart Laneu. Iz Chelseaja su prošloga ljeta poslali ponudu od 40 milijuna funti, ali to Levyju nije bilo dovoljno. Možda konkurencija Reala i dva diva iz Manchestera podigne cijenu, ali 50 milijuna, čini nam se, ipak je previše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo