I to se dogodilo: Mandžukić najlošiji!

Proteklog su vikenda samo dvojica hrvatskih nogometaša ocijenjena u utakmicama 31. kola Bundeslige.

29.4.2013.
11:44
VOYO logo

Napadač iz Davora postigao je pogodak i upisao asistenciju u 78 minuta provedenih na travnjaku, za što ga je Kicker nagradio ocjenom 2 (1 najbolja, 6 najlošija). Bolju je ocjenu od njega zaradio samo Brazilac Diego (1,5), koji je u pobjedi 3:1 nad Borussijom Mönchengladbach upisao također pogodak i asistenciju.

Nažalost, učinak Olića nije bio dovoljan da ga Kicker uvrsti u momčad kola, u koju je pak uvršten maloprije spomenuti Diego.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od Olića, drugi hrvatski napadač Mario Mandžukić bio je najlošiji igrač na travnjaku u minimalnoj pobjedi (1:0) Bayerna nad Freiburgom na Allianz Areni. Mandžukić je igrao do 74. minute kad ga je zamijenio Mario Gomez, a za nastup je dobio prilično slabu četvorku, kao i Timoščuk i Luiz Gustavo.

http://rutube.ru/video/embed/6318440

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Bayern je nakon velike pobjede nad Barcelonom (4:0) u sklopu prve polufinalne utakmice Lige prvaka, te osiguravanja naslova prvaka Bundeslige još u prošlome kolu, protiv Freiburga izveo 'šareni' sastav, koji nije dominirao travnjakom kao što to inače radi bavarska momčad ove sezone. Samim time ni Mandžukić nije dolazio do izražaja, ali nije niti jedan drugi igrač Bayerna.

http://rutube.ru/video/embed/6318417

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, najbolje ocijenjeni igrač sastava Juppa Heynckesa bio je strijelac jedinog pogotka Xherdan Shaqiri (3), zajedno sa stoperskim parom BoatengVan Buyten i napadačem Claudiom Pizarrom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo