derbi na rujevici / Matjaž Kek: 'Za ovakve utakmice radiš i živiš, jedva čekamo da počne!'

Image
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Ogled prvo i drugoplasirane ekipe prvenstva utakmica je koju navijači iščekuju već dugo vremena, a trener Riječana tvrdi da bi se pobjedom približili cilju

7.4.2017.
17:36
Goran Kovačić/PIXSELL
VOYO logo

Znamo da nam dolazi protivnik kojega moramo respektirati, ali koji kod nas budi strašan motiv i inat, kazao je uoči derbija Prve HNL i cijelog prvenstva Rijeka - Dinamo u subotu na Rujevici trener Riječana Matjaž Kek.  

Ogled prvo i drugoplasirane ekipe hrvatskog prvenstva utakmica je koju navijači iščekuju već dugo vremena, a Rijeka u ogled ulazi s četiri boda prednosti uz činjenicu da ove sezone u 40 utakmica nije izgubila niti jedan susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada se ujutro probudiš i pročitaš sve silne pozitivne poruke navijača i ljudi u gradu možeš biti ponosan i sretan i znaš da je pred tobom veliki sportski događaj i velika utakmica. Sigurno je da možemo s velikim samopouzdanjem i hrabrošću doći do cilja, a to je pozitivan rezultat odnosno pobjeda. Jedva čekamo da počne utakmica za koju radiš i živiš. Kada se probudiš i vidiš pozitivnu energiju u gradu to je nešto što te čini zadovoljnim što radiš ovaj posao. Utakmica ima veliki psihološki značaj, ali čeka nas još puno utakmica. Ne razmišljamo o utakmici kao završnom činu prvenstva", ustvrdio je Kek službenoj stranici HNK Rijeke.

Mario Gavranović načeo je Dinamo u prvom ogledu sezone na Rujevici postigavši gol u 17. sekundi susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki igrač trenira svaki dan upravo zbog ovakvih utakmica. Radujemo se punoj Rujevici. Poštujemo našeg protivnika, samouvjereni smo u naše kvalitete i na domaćem terenu idemo odigrati kvalitetnu utakmicu i da pokušamo ostvariti dobar rezultat", ustvrdio je Mario Gavranović.

"Znamo naše kvalitete, ali bojati se sigurno nećemo. Ući ćemo s tim mentalitetom kao i u svaku utakmicu. Želimo ponovo pokušati pobijediti pred našim navijačima. Idealan scenarij? Onaj u kojem na kraju slavimo pobjedu. Pobjeda bi mogla biti važan korak prema našem cilju", zaključio je Mario Gavranović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo