izvanredna konferencija / Kek ostaje u klubu kao Miškovićev savjetnik: 'Stavio bi ga za počasnog trenera da mogu'

Image
Foto: Screenshot/YouTube/Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Predsjednik NK Rijeke Damir Mišković komentirao je jučerašnju iznenadnu ostavku trenera Keka

7.10.2018.
12:51
Screenshot/YouTube/Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Na izvanrednoj konferenciji za novinare predsjednik NK RijekeDamir Mišković komentirao je jučerašnju iznenadnu ostavku trenera prve momčadi Matjaža Keka.

"Čuo sam se nakon utakmice s predsjednikom Damirom Miškovićem i od ovoga trenutaka više nisam trenere Rijeke. Rijeka će uvijek ostati moj klub i hvala svima na podršci", rekao je Kek nakon izgubljene utakmice u Gorici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su mu ispred stadiona dali svoju podršku i molili da ostane, a tim željama se pridružio i predsjednik Armade Dejan Božić.

"Znam da je nedjelja i da bi trebali raditi puno pametnije stvari, ali i za mene je danas vrlo emotivan trenutak. Čovjek koji je radio s nama zadnjih 5-6 godina dao je ostavku. Ja sam se s njom složio odmah jučer poslije utakmice", izjavio je Mišković na konferenciji za novinare. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smatrali smo da je najbolje da se u ovom trenutku rastanemo, a on će ostati moj savjetnik ili viši savjetnik u klubu za sve sportske stvari. Ali dajmo mu prvo vremena da se odmori nakon toliko dana koje je proveo na klupi Rijeke i puno sreće koju nam je dao", rekao je predsjednik NK Rijeke i naglasio da osobno želi da ostane u klubu te, da je ikako moguće, stavio bi ga za počasnog trenera. 

"Još jednom mu se zahvaljujem u ime svih koji vole i voljeli su klub i bili strpljivi sa svima nama", poručio je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je da nisu još pričali o novom treneru te da je jučerašnja igra bila sramotna i da će biti sankcija, no da je i on odgovoran za taj rezultat. 

Kek je bio jedan od najdugovječnijih trenera u turbulentnoj Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Često oslovljavan kao najbolji trener u ligi, osvojio je naslov prvaka Hrvatske s Rijekom 2017. godine, a donio je u grad na Rječini i dva kupa te superkup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo