KEK NEPORAŽEN NA POLJUDU: / 'Radije bih sto puta igrao u takvom ambijentu nego išao u Kranjčevićevu'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Slovenski trener na klupi Rijeke najavio je jadranski derbi koji se igra za vikend

29.3.2018.
22:11
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Rijeke u subotu gostuju kod Hajduka u 148. jadranskom derbiju. Utakmica je od velike važnosti za obje momčadi jer gosti u 27. kolo Prve HNL ulaze s bodom zaostatka za drugoplasiranim splitskim sastavom.

KEKOVA MOMČAD DRUGA JE NAJEFIKASNIJA OVE GODINE: Riječani zabijaju kao od šale, samo je jedna europska momčad bolja od njih

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Rijeke Matjaž Kek najavio je gostovanje na Poljudu gdje još nikada nije poražen.

"Naš cilj su bodovi, kako doći do njih, to je druga priča"

"Evo prave utakmice i pravog izazova za ekipu u jednom pravom nogometnom ambijentu. Naš cilj su bodovi, kako doći do njih, to je druga priča, rekao je Kek, trener Rijeke u najavi utakmice. "Očekuje nas goropadni Hajduk sdobrim trenerom koji je započeo pozitivan niz rezultata koji sada već traje neko vrijeme. Znamo što nas čeka u Splitu, čujem da se očekuje oko 20 tisuća ljudi i vjerujte mi sto puta bi igrao u takvom nogometnom ambijentu na Poljudu nego išao u Kranjčevićevu", zaključio je Kek, a prenose službene stranice Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slovenski stručnjak izrazio je zabrinutost zbog problema s ozljedama koje imaju Heber, Čolak, Kvržić i Gorgon te dodao kako ima više dilema oko prvih jedanaest nego što ih je imao početkom pauze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo