KEK I RIJEKA SLAVE JESENSKI NASLOV PRVAKA: / 'Bila je ovo sjajna polusezona, a malo sam se tresao poslije brojnih promašaja'

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

U dvoboju 20. kola Prve HNL u Rijeci su nogometaši Rijeke svladali pulsku Istru 1961 s 1-0 (1-0) i okončali jesenski dio sezone sa šest bodova više od Dinama.

18.12.2016.
12:02
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Rijeka je pobjedom na Rujevici protiv Puljana (1-0) potvrdila naslov jesenskog prvaka i to sa velikih šest bodova više od Dinama. Jedini pogodak na utakmici postigao je Franko Andrijašević koji je u 37. minuti nakon ubacivanja Vešovića pogodio iz blizine same rašlje gostujućeg gola.

Bila je to 16 prvenstvena pobjeda Rijeke ove sezone, deseta na domaćem terenu za rekordna 52 boda na polusezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veliki kompliment igračima i za utakmicu protiv Istre i polusezonu. Kada ne daš drugi gol svašta se može dogoditi. Danas je to bila zaslužena pobjeda. Moram priznati da sam se nakon brojnih promašaja tresao na kraju utakmice. To je pobjeda koja nam je donijela mir za blagdane", rekao je Kek nakon pobjede protiv Istre 1961.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaka čast Prskalu na sjajnoj obrani, a da ste znali kakva je bila drama oko Prskala i njegovog nastupa. Znate da ne ističem pojedince, ali svaka čast liječničkoj službi i Andreju koji je pokazao što znači igrati sa srcem za klub", završio je Kek.

Rijeka je jesenski prvak s 52 boda ispred Dinama koji ima 46, dok je Istra 1961 na sedmom mjestu s 19 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo