KAZNENI USKRS: / Kovačić i Brozović se loše proveli ovog jutra

Mateo Kovačić i ostali interisti baš i nisu imali Uskrs kakav su planirali sa svojim obiteljima.

5.4.2015.
13:49
VOYO logo

"Odmarali su se u subotu na utakmici s Parmom, tako da im ne treba dan odmora i slobodan Uskrs", rekao je sportski direktor Intera Piero Ausilio, koji je zajedno s klupskom legendom i potpredsjednikom Javierom Zanettijem stigao na trening.

"Gledamo u budućnost i ovih zadnjih devet utakmica će nam reći tko je igrač za Inter, a tko nije. Ako igrači žele nositi dres našeg kluba, moraju se nositi s pritiskom i toliki neuspjesi nisu prihvatljivi", poručio je Ausilio, dok je trener Mancini bio jasan:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ispričavam se navijačima, umjesto da popravim situaciju, ona se pogoršala u klubu. Uvijek se nadaš da će stvari biti bolje. Posljednja četiri tjedna su bila jako loša, pogotovo kad pogledate rezultate, a i kako smo igrali protiv Parme. To ne mogu prihvatiti, to ne volim", zaključio je Mancini čija momčad je posljednju pobjedu upisala u veljači.

Protiv otpisane Parme čiji igrači nisu dobili plaću ove sezone su se posebno obrukali, a koliko je Mancini bio ljut, najbolje govori jedna rečenica koju je igračima rekao u svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrali ste kao go***!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo