KATIĆ I BARIŠIĆ BOLJI OD ŠIMUNOVIĆA I BENKOVIĆA: / Glasgow Rangersi deklasirali Celtic u Old Firmu

Image
Foto: AFP
12.5.2019.
15:53
AFP
VOYO logo

Iako je Celtic već nekoliko kola prije kraja osigurao naslov prvaka Škotske, uvijek je slatko odnijeti pobjedu na Old Firmu. Rangersi su danas bili bolji od samog početka, motiviraniji da pred svojim navijačima pokažu da se mogu nositi s prvacima te su odnijeli pobjedu od 2:0.

Prvi udarac plavi su zadali već u drugoj minuti. Tavernier je imao trenutak inspiracije te iz slobodnog udarca sjajno pogodio za vodstvo domaćina. Izoastala je u nastavku utakmice inicijativa gostiju. Tek su tri puta zapucali prema golu, tako da rangersi nisu imali problema iskontrolirati utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TKO JE DOŠAO RAKITIĆU PRED KUĆU? Povezuju ih s prijetnjama smrću, ubojstvima, posjedovanjem ilegalnog oružja, iznuđivanjima i dilanjem droge

Točku na i stavio je u 63. minuti Arfield koji je zabio za konačnih 2:0 i pobjedu Rangersa u jednom od najpoznatijih derbija u svijetu nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola Katić počeo je od prve minute za Rangerse, a Borna Barišić nije ostao je na klupi. Na drugoj je strani Jozo Šimunović bio u prvom sastavu, a Filip Benković odgledao je susret s klupe.

Škotski Premiership, 37. kolo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasgow Rangers - Caltic 2:0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo