El Clasico / Katastrofa Real Madrida na Camp Nou: Barcelona im bez Messija utrpala pet komada

Image
Foto: AP Images

Luka Modrić uz Kroosa i Casemira je u veznom redu Reala odigrao cijeli susret, Ivan Rakitić upisao je također svih 90 minuta

28.10.2018.
18:40
AP Images
VOYO logo

Kiše i rapsodije Barceloninih golova padale su u nedjelju poslijepodne na Camp Nou, gdje su crveno-plavi s visokih 5:1 svladali Real Madrid u El Clasicu.

Katastrofu Kraljevskog kluba otpočeo je Philippe Coutinho golom na asistenciju Albe, a nastavio Luis Suarez pogotkom iz jedanaesterca u 20. minuti. Rezultatom 2:0 momčadi su otišle na poluvrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marcelo je nadu Kraljevima vratio pogotkom u 50. minuti, no Real je i u drugom poluvremenu teško stradao. Luis Suarez s još je dva pogotka nadopunio svoj hat-trick, a priču je pred kraj susreta zaključio Arturo Vidal pogotkom za konačnih i za Real apsolutno neprihvatljivih 5:1

Luka Modrić uz Kroosa i Casemira je u veznom redu Reala odigrao cijeli susret, a Ivan Rakitić u redovima Barcelone upisao je također svih 90 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi smatraju da će ovaj poraz značiti otkaz za trenera Real Madrida Julena Lopeteguija koji već neko vrijeme opasno 'visi'. Real je na devetom mjestu španjolskog prvenstva, dok je Barcelona na samom vrhu La Lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo