BIJELI STIŽU KAO (JESENSKI) PRVACI / Karoglan puše na hladno uoči gostovanja Hajduka u Zagrebu: 'Tablica je nerealna, a ovo je ključna utakmica za nas...'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Hajduk će u sljedećem kolu domaćeg prvenstva u petak igrati protiv Lokomotive u Zagrebu

7.12.2023.
14:47
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaše Hajduka, jesenskog prvaka domaćeg prvenstva, u petak očekuje utakmica u Zagrebu s Lokomotivom u 18. kolu Supersport HNL-a. Susret počinje u 17.30 u Kranjčevićevoj, a u njoj će Bijeli imati veliku podršku svojih navijača.

Image
UDARAC ZA ŠAMPIONSKE AMBICIJE /

Hajdukovci će pobjesnjeti: Velikan 'krade' Bijelima veliku zvijezdu i to u ključnom trenutku?

Image
UDARAC ZA ŠAMPIONSKE AMBICIJE /

Hajdukovci će pobjesnjeti: Velikan 'krade' Bijelima veliku zvijezdu i to u ključnom trenutku?

Susret je u četvrtak na konferenciji za medije na Poljudu najavio trener Bijelih Mislav Karoglan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Momčad su koja voli igrati protiv velikih ekipa. Jako intenzivna ekipa, imaju dubinu, igraju jako brzo. Otkidali su bodove Dinamu, Osijeku, Rijeci. Bitno je da se prilagodimo zimskim uvjetima i da budemo još jedanput pravi", rekao je trener Hajduka na početku i nastavio:

"Imamo dva upitna igrača, uključujući Trajkovskog tri. Za prvih 11 konkurira 13 igrača. Uvijek imamo 15-16 igrača na dispoziciji da uđu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je odgovorio na pitanje kako mu se čini momčad i "bježe li misli prema Dinamu".

"Ne smiju bježati. Sreća da smo imali jutarnji trening kada je bio potop. Momčad je svjesna svega što sam pričao. Tablica je u ovom trenutku nerealna jer ima zaostalih utakmica. Nitko ti ništa neće pokloniti. Moraš uzimati bodove konstantno. Jedino tako možeš osvojiti titulu", istaknuo je te se za kraj osvrnuo na zimske uvjere i veliku navijačku podršku koju će Hajduk imati u Kranjčevićevoj:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo biti spremni. Tereni su uvijek isti za sve. Mrzim tu temu. Ovo je za nas ključna utakmica. Tako smo se i spremali. Moramo biti na vrhunskom nivou za uzeti bodove."

"Narod slavi, to je legitimno. Mislim da se previše piše o tablici. Igrače u ovom trenutku ne zanima slavlje. Gdje god idemo punimo stadione. Na poziciji smo gdje nismo bili zadnjih godina. Ali, punili smo mi i Kranjčevićevu prije. Zadnjih mjeseci nismo puno razočarali, nadam se da nećemo ni sada. Po pitanju stava i mentaliteta, a na rezultat ne možeš utjecati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmice hrvatskih rukometašica u drugom krugu Svjetskog prvenstva možete uživo gledati na programu RTL Kockica te na platformi Voyo uz stručnog komentatora Filipa Brkića

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo