ZA VIKEND ĆE KALKULIRATI? / Petorica igrača Dinama i Hajduka u opasnosti su od propuštanja derbija. Razlog? Žuti kartoni

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Vječni derbi igra se točno tjedan dana prije Badnjaka, ali na njemu zasigurno neće biti prijateljska atmosfera. Plavi u lovu na Bijele slavljem žele umiriti navijače i uljepšati im Božić, dok momčad s juga Hrvatske pobjedom može napraviti jako puno. Ipak, pitanje je tko će u tom derbiju igrati...

6.12.2023.
17:27
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Još je malo vremena ostalo do još jednog derbija Dinama i Hajduka. Susret je na rasporedu u nedjelju 17. prosinca, a prije toga i jedni i drugi odigrat će još jednu utakmicu u prvenstvu, obje u Zagrebu. Naime, Dinamo će u subotu 9. prosinca na Maksimiru dočekati Rudeš, dok će Hajduk dan ranije, u petak, gostovati kod Lokomotive.

Image
ODLIČNE VIJESTI /

Maestro se oporavlja, odradio je trening sa suigračima i bit će spreman za prvenstvenu utakmicu

Image
ODLIČNE VIJESTI /

Maestro se oporavlja, odradio je trening sa suigračima i bit će spreman za prvenstvenu utakmicu

Naravno, Plavi i u četvrtak, tri dana prije derbija, imaju okršaj s Ballkanijem, ali trenutno je veći fokus na domaćem prvenstvu. Ono što zadaje glavobolju i jednoj i drugoj klupi jesu žuti kartoni i možebitne suspenzije za veliki okršaj u domu hrvatskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dva žuta kartona u momčadi Sergeja Jakirovića zasad imaju Dino Perić, Gabriel Vidović, Kévin Théophile-Catherine, Josip Mišić i Mahir Emreli. Obzirom na možda i najlakšeg suparnika u prvenstvu, strateg Plavih trebao bi biti u mogućnosti izrotirati sastav bez da se to odrazi na krajnji rezultat.

S druge strane, u Hajduku po dvije opomene imaju Zvonimir Šarlija, Emir Sahiti, Niko Sigur, Ivan Dolček i Anthony Kalik,a obzirom da gostuju kod Lokomotive, teško da će Mislav Karoglan imati puno prostora za manevar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju nadamo se kako nakon nadolazećeg vikenda i ususret Vječnom derbiju, neće biti priče o sucima i nepošteno dodijeljenim žutim kartonima, te da ćemo na Maksimiru u prilici biti gledati pravi zimski klasik.

Utakmice hrvatskih rukometašica u drugom krugu možete uživo gledati na programu RTL Kockica te na platformi Voyo uz stručnog komentatora Filipa Brkića

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo