STIŽE CRNA MAČKA / Karoglan najavio Istru: 'Ne smijemo upirati prstom u druge za naše greške'

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

'Moramo željeti pobjedu, čak i na treningu, sve počinje s tim. Ako nemamo, ostaje nam upiranje prstom u drugog za naše greške. Mi si ne smijemo to dozvoliti, mi smo velik klub, mi smo gigant'

1.3.2024.
15:55
Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

Mislav Karoglan najavio je susret Hajduka i Istre koji se igra u subotu od 15 sati. U prvom dijelu sezone Istrijani su šokirali Splićane na Poljudu s 0-1.

Image
PROMJENA PRAVILA /

Velika rasprava o budućnosti nogometa: Sucima kamere, a VAR više neće biti isti?

Image
PROMJENA PRAVILA /

Velika rasprava o budućnosti nogometa: Sucima kamere, a VAR više neće biti isti?

"Moramo se fokusirati na nas i na stvari koje se događaju oko nas. Moramo staviti fokus na nogomet i poboljšati igru. Na druge stvari ne možemo utjecati. Istra je dobra ekipa, pitanje je bilo kad će proigrati. Hajduk nije pobijedio tri utakmice zaredom Istru doma. Moramo pobijediti", za početak je kazao strateg Bijelih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problemi sa izostanicma

"Brekalo je dobio udarac u butni mišić. Danas ćemo vidjeti kakvo je stanje. Nikola Kalinić i Zvonimir Šarlija preskočit će ovu utakmicu, ali će se brzo oporaviti, pitanje je dana", rekao je trener Hajduka.

Pričao je Karoglan o Istri i Tramezzaniju, posebno ih poznaje jer je tamo i radio: "Tramezzani je ostavio jako dobar utisak. Znam puno o Istri, oni imaju kvalitetu na određenim pozicijama. Moramo biti pravi u obrani i precizni u iskakanjima. To je ekipa koja je naviknuta na posjed i koja te može razigrati. Očekujem da imamo što manje rupa u igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imamo pet izmjena i mislim da ćemo tako kompenzirati eventualni umor. Livaju sam planirao izvaditi u Rudešu i protiv Varaždina", rekao je Karoglan i zatim zaključio:

'Ne smijemo upirati prstom...'

"Ante Erceg je nabrijan na Hajduk, ali svi su. Mi smo magnet, protiv nas svi vole igrati. Moramo shvatiti stvari osobno, govorim to igračima, moramo pokazati i prkos, nije problem ako uđemo vrući u utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moramo željeti pobjedu, čak i na treningu, sve počinje s tim. Ako nemamo, ostaje nam upiranje prstom u drugog za naše greške. Mi si ne smijemo to dozvoliti, mi smo velik klub, mi smo gigant.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija 3. ožujka igra novu utakmicu protiv Rumunjske. Susret je jako bitan u kvalifikacijama za EP. Gledajte ga na Voyo.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo