SVE JE (NE)TRANSPARENTNO / Belove psovke su gnjusne, ali netko izvrće priču u svoju korist. Evo zašto je poludio

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Izostavljen je važan detalj...

1.3.2024.
15:01
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Afera VARleaks danas je poprimila novu dimenziju. Dotični se navijač Hajduka odlučio riješiti tereta kojeg je nosio na svojim leđima, tako barem tvrdi, te je sve snimke koje je dobio - javno objavio.

Image
UH, OVO ĆE ODJEKNUTI! /

Navijači Dinama složili kompilaciju koja otkriva i drugu stranu skandala: 'Amnezija s juga'

Image
UH, OVO ĆE ODJEKNUTI! /

Navijači Dinama složili kompilaciju koja otkriva i drugu stranu skandala: 'Amnezija s juga'

Svi su se mahnito primili skidanjem tih datoteka, a onda krenuli sa seciranjem. Tako se zanimljiva situacija dogodila pri postizanju zgoditka Mirka Marića za Rijeku protiv Dinama, nakon koje sudac Dario Bel ružno psuje. Nećemo ga citirati, ali vjerujemo da ste već vidjeli o čemu se radi, spominju se tu majke, Bog i slično...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izostavljen važan detalj

Ipak, ono zbog čega Bel tako žustro psuje je činjenica da je do pogotka došlo nakon sumnjivog, a gotovo i nepostojećeg dosuđenog prekršaja iz kojeg se izrodila prilika za postizanje zgoditka.

Fruk i Mišić istovremeno su išli na jednu loptu, veznjak Rijeke je zamahnuo i pogodio Mišića u koljeno, a obojica su nakon toga u bolovima ostali ležati. Bel je sudio slobodni udarac za Rijeku, a iz te situacije je Rijeka povela. Tada kreću gnjusne psovke glavnog arbitra tog susreta, svjestan da će nakon utakmice biti velikih repova radi tog pogotka koji je došao nakon jednog rubnog, možda i nepostojećeg prekršaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srećom po Bela i Dinamo, VAR je ''ulovio'' Marića u zaleđu i taj je pogodak poništen. OVDJE pogledajte situaciju u kojoj je dosuđen prekršaj na 1:26:10.

Gura se narativ

Ipak, po svim se medijima i društvenim mrežama izvrće priča i tvrdi kako Bel zbog ljutnje što je Dinamo primio gol psuje i luduje. Zaista, zar stvarno mislite da to bilo koji sudac na terenu radi, pred igračima, a pogotovo sudačkim kolegama u slušalicu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, umjesto nikad napetijeg HNL-a i punih tribina, zbog interesa određenih nezadovoljnih struja stvara se iskrivljena slika i ponovni pokušaj zgađivanja domaćeg nogometa svima...

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija 3. ožujka igra novu utakmicu protiv Rumunjske. Susret je jako bitan u kvalifikacijama za EP. Gledajte ga na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo