KAPETAN PROGOVORIO O KALINIĆU: / Modrić otkrio sve karte po pitanju mogućeg povratka napadača koji je na SP-u napravio kraval

Image
Foto: PIXSELL

'Otvoren sam za povratak. Teško je za objasniti no jasno je da bih se volio vratiti', kazao je Kalinić

13.10.2018.
9:15
PIXSELL
VOYO logo

Nikola Kalinić postao je prošlost reprezentacije zbog 'boli u leđima' koju je osjetio u završnim minutama pripremnog ogleda za odlazak na Svjetsko prvenstvo, ali i na samom Mundijalu kad ga je Zlatko Dalić želio poslati u igru. Uz odlazak Marija Mandžukića iz izabrane vrste počelo se nametati pitanje može li Kalinić, danas napadač madridskog Atletica, postati i – budućnost reprezentacije.

Image
KALINIĆ OTVORIO DUŠU ŠPANJOLCIMA: /

'Rusija je prošlost, volio bih se vratiti u reprezentaciju...'

Image
KALINIĆ OTVORIO DUŠU ŠPANJOLCIMA: /

'Rusija je prošlost, volio bih se vratiti u reprezentaciju...'

Zaštita autoriteta

Izbornik Vatrenih bio je prisiljen potjerati ga sa svjetske smotre kako bi zaštitio svoj autoritet nakon što mu je igrač otkazao poslušnost. Izazvalo je to šok u redovima momčadi koja će mjesec dana kasnije slaviti svjetsko srebro, a cijela situacija još se uvijek provlači medijskim prostorom. Kalinić je bio nezadovoljan minutažom, nije želio mrvice i dobio je – izgon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Croatia's forward Nikola Kalinic (C) Croatia's midfielder Ivan Perisic (L) and Croatia's forward Mario Mandzukic attend a training session in Deauville, on June 9, 2016, on the eve of the beginning of the the Euro 2016 football championships. (Photo by CHARLY TRIBALLEAU / AFP)

Upitno ostaje može li se 30-godišnjak u reprezentaciju vratiti, a sasvim je jasno da mu njena istaknuta lica vrata nisu zalupila ispred nosa. Dalić je tako već ranije kazao da se Kalinić može vratiti u okrilje izabrane vrste, ali da je napadač taj koji mora povući prvi potez i ispričati se zbog napravljenog.

Kalinić bi, Modrić kaže - može

"Otvoren sam za povratak. Teško je za objasniti no jasno je da bih se volio vratiti, ali neke stvari se moraju promijeniti", kazao je Kalinić španjolskim medijima, a vijest se brzo proširila i našima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan je tako i kapetan reprezentacije Luka Modrić što o svemu misli, a odgovor je objavljen na službenim internetskim stranicama Hrvatskog nogometnog saveza.

"Drago mi je čuti da se i Kalinić želi vratiti u reprezentaciju. Njegova su želja i isprika preduvjet, a njegove su kvalitete neupitne, sigurno bi bio važan reprezentaciji ako se sve riješi na najbolji mogući način", poručio je kapetan Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo