KAPETAN ADEMI POSLAO PORUKU NADE, A DINAMOVCI SLOŽNI U ZAKLJUČKU: / 'Umiješao se sudac, neke odluke utjecale su na rezultat'

Image
Foto: PIXSELL

'Ovaj Dinamo može napraviti dobre stvari u Europskoj ligi, ali naravno da ostaje žal zbog ispadanja'

29.8.2018.
8:41
PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je pred punim tribinama stadiona Maksimir u utorak poražen 1-2 od švicarskog prvaka Young Boys te je u kombinaciji s 1-1 iz prvog susreta okončao svoj san o nastupu u skupinama Lige prvaka. Nastavak europskog puta za hrvatske prvake donosi ispite Europske lige.

Imao je Dinamo sve u svojim rukama, prednost iz rane faze utakmice i igru. U nekih stotinjak sekundi, koliko je bilo potrebno da bivši napadač Paris Saint-Germaina i Francuske Guillaume Hoarau postigne dva pogotka, sve je nestalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DINAMO NIJE USPIO IZBORITI LIGU PRVAKA: /

Švicarski prvak u tri minute napravio preokret i ostavio krcati Maksimir u šoku!

Image
DINAMO NIJE USPIO IZBORITI LIGU PRVAKA: /

Švicarski prvak u tri minute napravio preokret i ostavio krcati Maksimir u šoku!

Sudac...

"Ne znam što nam je bilo, primili smo gol iz penala, onda odmah za 1-2. Ne znam, nismo bili koncentrirani pola minute i dobili smo bezvezna dva gola, to nas je ubilo. Želimo pobjedu protiv Rijeke za vikend, a onda slijedi reprezentativna stanka. Sjajno smo ušli u utakmicu, poveli, ali onda se umiješao sudac. Nije bio penal. Nakon toga nije svirao čistu ruku za nas. Primili smo gol, ali ni nakon toga nismo ostali bez snage. Pokušavali smo i jako smo tužni što nismo uspjeli jer oni nisu bolja momčad od nas", siguran je Izet Hajrović, strijelac Dinamovog pogotka iz sedme minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegove riječi prenosi nogometni portal Goal, kao i tugu ostalih njegovih suigrača.

Dani Olmo tako kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala navijačima, dali su sve od sebe. Jednostavno, i neke su odluke utjecale na ovaj rezultat."

"Naravno da smo svi u svlačionici bili tužni. Propustili smo priliku, a nismo bili nadigrani. Velika je stvar što je Maksimir bio pun, ovo je za mene bila najvažnija utakmica dosad", dodaje Ivan Šunjić, a Mislav Oršić veli:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili smo bolji, ostaje velika žal. Iskrenuo sam gležanj i sutra moram na snimanje. Vjerujem da ova momčad može prezimiti u Europi kroz Europsku ligu."

'Možemo mnogo u Europskoj ligi'

Kapetan momčadi Arijan Ademi nije imao snage za više od pola sata. Upitno je bilo hoće li se njegov načeti mišić stići oporaviti za iznimno važnu utakmicu za Dinamo, Ademi je stisnuo zube no više od ovog nije mogao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednostavno nisam mogao nastaviti utakmicu. Kad su startali na mene, ponovno sam osjetio mišić koji je stradao u Bernu i više nisam mogao igrati. Ne znam po čemu su to oni bili bolja momčad od nas s obzirom na sve ono što su najavljivali. Pa mi smo i u nadoknadi imali dvije, tri velike prilike. Hvala navijačima što su nam zapljeskali i nakon kraja utakmice, ovaj Dinamo može napraviti dobre stvari u Europskoj ligi, ali naravno da ostaje žal zbog ispadanja", poručio je Dinamov kapetan.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo