KAOS U BARCELONI, NEYMAR SE SUKOBIO S TRENEROM: / 'Ako nastaviš ovako, završit ćeš kao Ronaldinho'

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

U trenucima dok vode žestoku borbu s Real Madridom za naslov španjolskog prvaka, najmanje što nogometašima Barcelone treba je potres u vlastitoj svlačionici.

8.5.2017.
22:55
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

No, upravo se to dogodilo, sudeći prema pisanju katalonskog dnevnika El Mundo Deportiva. Na jednom od nedavnih treninga navodno su se sukobili brazilski napadač Neymar i pomoćni trener Juan Carlos Unzue koji je jedan od glavnih favorita za nasljednika Luisa Enriquea.

Svađao se i s Rakitićem

Zanimljivo je da brojne Barcelonine zvijezde posljednjih dana podržale Unzuea za novog trenera, pa tako i Neymar, ali to ipak nije spriječilo Brazilca da uđe u verbalni okršaj s njim. Rasprava o taktici se navodno pretvorila u žestoku svađu tijekom koje je Unzue odbrusio Neymaru da je vrijeme da se koncentrira na svoju sportsku karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako nastaviš ovako, završit ćeš kao Ronaldinho", navodno je rekao Unzue.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uključili su se i drugi članovi stručnog stožera što je dodatno razljutilo Neymara. Igračevi predstavnici odbili su dati komentar na priču o sukobu.

Mundo Deportivo piše da Unzue nije prvi put ušao u sukob s nekim od igrača. Ove je sezone navodno imao oštru raspravu i s našim Ivanom Rakitićem, baš kao i s Marc-Andreom ter Stegenom i Samuelom Umtitijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo