Kaos nakon utakmice Reala! Igrač pogodio suca u glavu

Završnicu utakmice 37. kola španjolskog nogometnog prvenstva između Granade i Real Madrida obilježile su ružne, nesportske scene.

6.5.2012.
12:47
VOYO logo

Iako je Granada vodila još od 5. minute golom Jare, Real je u samoj završnici došao do, po njih rezultatski nevažne pobjede 2:1 budući su već ranije i matematički osigurali naslov.

Ronaldo je u 81. minuti prvi put u posljednja tri pokušaja uspješno realizirao jedanaesterac, dok je Cortes u drugoj minuti sudačke nadoknade zatresao vlastitu mrežu za 1:2, pa tako Granada kolo prije kraja mora drhtati za opstanak budući je tek dva boda udaljena od zone ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon susreta ljuti igrači Granade odlučili su žestoko konfrontirati suca i njegove pomoćnike uz brojne verbalne uvrede, a glavni je djelitelj pravde pokazao crvene kartone Gulhermeu Siqueiri i Moisesu Hurtadu. Na to je bijesni Dani Benitez prema njemu bacio bočicu energetskog pića Poweradea i pogodio ga u lice.

Takav čin bio je reakcija na sučeve kazne i zasigurno će rezultirati visokom kaznom disciplinskih organa Španjolskog nogometnog saveza kako na samog igrača tako i na Granadu budući su suci travnjak morali napustiti u pratnji policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo