KAO NA RINGIŠPILU: / Pogledajte kako se Leicester poigrava s Lovrenom i suigračima

Image

Sinoćnji kod vodeće momčadi engleskog prvenstva Lecester Cityja još je jednom pokazao kolike probleme u obrani ima momčad Jürgena Kloppa.

3.2.2016.
8:38
VOYO logo

Iako je u zadnjih nekoliko tjedana Lovepool imao problema s ozljedama braniča, no niti povratak DejanaLovrena, koji se preporodio dolaskom Nijemca na klupu, ništa nije promijenio. To se moglo vidjeti i kod vodećeg gola Leicestera.

Nemoćni Lovren

RyadMahrez u 60. minuti poslao je prekrasnu loptu prema JamiejuVardyju, a on je u trku opalio s 25 metara. Pored njega je stajao hrvatski reprezentativac, ali bio je nemoćan, baš poput vratara SimonaMignoleta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/2QBD

I kod drugog gola Liveroolova obrana se nije istaknula. U 71. minuti ShinjiOzakaki je pucao, a lopta je nakon toga pogodila Liverpoolova braniča MamadouaSakha. Vardy poslije toga nije imao težak zadatak. Natrčao je odbijenu loptu prije Lovrena te je dao svoj drugi gol na utakmici. Ukupno 18 u 24 utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim ova dva gola da Liverpoolova obrana ima problema govori i podatak da su u posljednjih šest gostujućih prvenstvenih utakmica primili 13 golova. Nesalaženje u obrambenom dijelu igre svjedoči i ovaj video, koji možda više od Liverooplovih problema govori koliko lijepo igra momčad ClaudijaRanierija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo