KAKO ĆE MESSI REAGIRATI KAD OVO VIDI? / 'Ne slažem se s njim. Ima pravo to reći, ali postoji i druga strana priče'

Image
Foto: Profimedia

Argentinac je bio jako razočaran nakon što je Barca izgubila od Osasune

18.7.2020.
15:09
Profimedia
VOYO logo

Mi smo slaba momčad koja se može pobijediti s dovoljno intenziteta i entuzijazma. Moramo biti samokritični, počevši od igrača, ali i preko svih ostalih u klubu. Mi smo Barcelona i dužni smo pobjeđivati u svakoj utakmici. Ako želimo osvojiti Ligu prvaka morat ćemo mnogo toga mijenjati. Ako nastavimo ovako, izgubit ćemo protiv Napolija.

Image
MESSI JEDNOM REČENICOM OPISAO KATASTROFU U BARCELONI: /

Ovo se neće svidjeti ni njegovim suigračima ni navijačima

Image
MESSI JEDNOM REČENICOM OPISAO KATASTROFU U BARCELONI: /

Ovo se neće svidjeti ni njegovim suigračima ni navijačima

Poručio je to LionelMessi nakon što je Real Madrid ovog četvrtka osvojio naslov prvaka, iako je Barca u nastavak sezone krenula s prvog mjesta. Međutim, oni su prosipali bodove, a Madriđani nisu. Uoči zadnjeg kola trenera QuiqueaSetiena pitali su o Messijevim izjavama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U nekim stvarima se slažemo, a u nekima ne. Ima potpuno pravo reći da nećemo osvojiti ništa ako ćemo igrati loše kao protiv Osasune, ali smo također u drugim utakmicama igrali dobro, a ako ćemo tako igrati onda možemo osvajati trofeje. Moramo biti konzistentniji. Ako ćemo igrati kao protiv Villarreala možemo osvojiti Ligu prvaka”, odgovorio je Setien Messiju.

Image
Foto: Profimedia

Real Betis manager Quique Setien reacts RCD Espanyol vs Real Betis, La Liga, date 16. Football, RCDE Stadium, Barcelona, Spain - 16 DIC 2018, Image: 403019980, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Bagu Blanco/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

”Svi smo svjesni da se moramo poboljšati. Moramo biti konzistentniji tijekom svih 90 minuta. Ako ćemo igrati najbolje što možemo, onda možemo osvojiti Ligu prvaka”; rekao je i dogovorio na pitanje osjeća li da je Messi njega prozvao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne, nikako. Mislim da u određenim trenucima svi kažemo stvari koje se loše interpretiraju. To je rečeno u trenutku velikog razočaranje. Ne dajem previše važnosti tome. Najvažnija stvar je da se usredotočimo na Ligu prvaka. Mormo se odmoriti, raščistiti um i vratiti ena razinu na kojoj je momčad bila godinama”, završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo