KAKAV PEH ZA HAJDUK UOČI DERBIJA S DINAMOM: / Kapetan doživio nezgodu na utakmici Vatrenih, hoće li biti spreman?

Image
Foto: : Luka Stanzl/PIXSELL

Hrvatska je dosta skupo platila ovu pobjedu

19.11.2019.
23:07
: Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hrvatske u utorak su u Puli u prijateljskoj utakmici protiv Gruzije slavili sa 2-1 (1-1). Gruzijci su poveli u 19. minuti preko Papunašvilija, a Hrvatska je izjednačila u 25. minuti autogolom kapetana gostiju Kašije. U 53. minuti Ivan Perišić je udarcem glavom, nakon ubačaja Josipa Juranovića, zabio za konačnih 2-1.

Međutim, Hrvatska je dosta skupo platila ovu pobjedu, iako će zbog nje više ispaštati klubovi. Naime, utakmicu su Vatreni završili s devetoricom na terenu jer su zbog ozljeda morali prisilno izaći Nikola Vlašić i Josip Juranović. Iako se činilo da će Vlašić proći gore, na kraju je ispalo da je ozbiljnija ozljeda ona Hajdukova kapetana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

19.11.2019., Stadion Aldo Drosina, Pula - Prijateljska nogometna utakmica, Hrvatska - Gruzija. Josip Juranovic, Valeri Qazaishvili

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Hoće li se oporaviti?

"Vidjet ću sutra, nadam se da nije ništa ozbiljno i da ću biti spreman za utakmicu", samo je kratko komentirao desni bek i kapetan Hajduka.

Doktor reprezentacije Zoran Bahtijarević kazao je kako Juranović ima lagano istegnuće. "Ovog trenutka teško je reći. Što se tiče Juranovića, doživio je ozljedu mišića, točnije istegnuće. U kontaktu smo s Hajdukom pa ćemo vidjeti za dalje", rekao je doktor reprezentacije Zoran Bahtijarević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A potvrdio je to i izbornik Zlatko Dalić. "Jedini peh su ozljede Juranovića i Vlašića, ali nadam se da se nije ništa ozbiljno. Vlašić je dobio udarac u potkoljenicu, dok Juranović ima problem s mišićem", rekao je Dalić.

Veliki je to problem za Hajduk jer Juranović im je ključan igrač, a u petak je derbi s Dinamom i jamačno će im puno značiti ako će moći računati na njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo