ČUDESAN GOL MARIJA PAŠALIĆA: / Maestralnim potezom prevario trojicu čuvara pa hladnokrvno poslao loptu u mrežu

Image
Foto: Screenshot

Nakon ovoga u klubu će dobro razmisliti o tome da otkupe njegov ugovor

31.3.2019.
13:20
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski nogometaš Mario Pašalić zabio je za izjednačenje tijekom utakmice između Parme i njegove Atalante.

Gervinho je u osmoj minuti doveo Parmu u vodstvo, a odgovor je uslijedio u 24. Pašalić je primio jedno dodavanje na vrhu kaznenog prostora između trojice igrača. Varkom ih je izbacio iz igre da bi onda poslao loptu pokraj desne stative. Bio mu je to drugi gol u 25. nastupu za Atalantu ove sezone u prvenstvu. Osim toga ima i četiri asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://cdnja.r.worldssl.net/mp4/xl/Xl74.mp4

Želi ostati

Veznjak se trenutno nalazi na posudbi u talijnskom klubu, a gdje će igrati dogodine još se ne zna, ali jedno je postalo sigurno – ne želi se vratiti u matični klub. U razgovoru za Gazzettu dello Sport uoči nedjeljnog gostovanja u Parmi progovorio je o budućim planovima, te je dao jedno do znanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Puno sam klubova promijenio ti, možda i previše. Uvijek sam mislio da je vrijeme da ih prestanem mijenjati, ali to se nije dogodilo. Sada bih želio prestati. U Bergamu je savršeno okruženje. Znao sam da tu mogu demonstrirati moje kvalitete. Sanjam da nosim isti dres dugo vremena. Možda je sada pravo vrijeme, ali to ne ovisi o meni”, poručio je bivši igrač Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo