Kakav dan za Hrvate: Mandžo odradio posao života!

Kao što je prjepodne objavio njegov menadžer, Mario Mandžukić postao je novi član Bayerna iz Münchena. Ovu vijest potvrđena je sad i na stranicama bavarskog nogometnog diva.

27.6.2012.
17:14
VOYO logo

Veliku vijest je još ujutro za Sport1 objavio Mandžukićev menadžer Ivan Cvjetković, a sada je stigla i potvrda iz Bayerna, objavljena na službenoj stranici kluba iz Münchena.

"FC Bayern München i VfL Wolfsburg postigli su dogovor o transferu Marija Mandžukića. Hrvatski internacionalac trebao bi doći u München tijekom sljedećih nekoliko dana, te napraviti liječnički pregled, prije potpisa četverogodišnjeg ugovora", piše na klupskoj stranici uz dodatak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretni smo što smo uspjeli dovesti Marija Mandžukića, jednog od najboljih napadača Bundeslige, koji je svoje posebne golgeterske vještine demonstrirao i na EURU u Ukrajini i Poljskoj. On će našu momčad još više pojačati", izjavio je direktor Bayerna Christian Nerlinger.

Mandžukić je tako nakon Claudia Pizarra, Toma Stronga, Xherdana Shaqirija i Dantea postao peto pojačanje Bavaraca za iduću sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Transferi godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo