KAKAV BI TO TRANSFER BIO: / Coutinho za Balea zvuči kao posao u kojem nema gubitnika

Image
Foto: AFP

Coutinho je danas član Barcelone, Bale i dalje Real Madrida

30.3.2018.
13:00
AFP
VOYO logo

Nakon višemjesečne sapunice Barcelona i Liverpool su u siječnju postigli dogovor oko visine odštete kojom je Philippe Coutinho preselio u redove španjolskog velikana. Drama oko tog transfera trajala je uistinu dugo, Barcelona je krenula po Coutinha još u ljetnim mjesecima prošle godine, ali Liverpool je odbio tri njezine ponude, kao i zahtjev samog igrača da se transfer realizira.

U konačnici je Liverpool pristao na odštetu od 160 milijuna eura, pri čemu se Barcelona obvezala odmah platiti 120 milijuna, a ostatak bi u blagajnu Redsa trebao stići kroz različite, prilično realne bonuse. Navodilo se tada i da je sam brazilski nogometaš platio 15 milijuna eura kako bi se dohvatio iznos na kojem je inzistirao Liverpool.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad je kasno

Kako bilo, Coutinho je danas Barcelonin igrač, no sve je moglo i drugačije završiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema navodima El Mundo Deportiva koje prenosi nogometni portal Football Espana, Liverpool je navodno prošlog ljeta nudio Coutinha Real Madridu u poslu kojim bi njihovim igračem postao Gareth Bale. Da bi do transfera došlo Bale je trebao stići u 'paketu' sa još 70 milijuna eura što se u konačnici nije dogodilo.

Menadžer Liverpoola Jürgen Klopp veliki je obožavatelj velškog nogometaša o kojem se ponovno priča i piše u kontekstu odlaska pa ne bi trebalo čuditi ponovi li pokušaj i u ljetnim mjesecima ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo