KAKAV BI TO BIO DEBAKL: / El Clasico ostaje bez najvećih zvijezda?!

Image
Foto: AFP, QUIQUE GARCIA

Realova subotnja 3:1 pobjeda protiv Las Palmasa mogla bi skupo koštati kraljevski klub, odluči li u Španjolski nogometni savez temeljem video-zapisa reagirati na jedan nesportski potez.

2.11.2015.
11:38
AFP, QUIQUE GARCIA
VOYO logo

Razlog mogućem propuštanju iščekivanog susreta nije ozljeda portugalskog nogometaša već glupost koju je napravio udarivši Davida Simona bez lopte.

https://vine.co/v/e3Ox9112h3V

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi gubi bitku s vremenom

Moglo bi se tako dogoditi da sudar najboljih španjolskih momčadi prođe bez dviju najvećih zvijezda, jer, javljaju španjolski mediji, sve je izglednije da će Lionel Messi propustiti taj ogled. Navodi se da argentinski napadač Barcelonine momčadi još nije započeo trčati na treninzima i da je očito kako gubi bitku s vremenom za pripremu.

Dodajmo ovome da je na ‘vječno’ pitanje o tome tko je bolji nogometaš, Messi ili on sam, Ronaldo konačno odgovorio bez ispraznih fraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mene te usporedbe ne zamaraju. Pogledate li posljednjih osam godina, ja sam bio uvijek na vrhu. Imenujte jednog igrača koji je to isto bio. Razlike između najboljeg i onog drugog su u detaljima, primjerice u osvajanju trofeja. Možda vi novinari mislite da je Messi najbolji, no u mojim sam mislima to ja", izjavio je Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo