Kad Ibra ovako igra i zabija Milan nema razloga za strah

Nogometaši Milana pobjegli su nakon nedjelje i odigranih utakmica 27. kola talijanske Serije A na četiri boda prednosti Juventusu (57-53).

11.3.2012.
17:03
VOYO logo

Gostovao je Juventus kod Genoe, te je odigrao utakmicu bez golova. Nema Juve još niti jedan poraz u sezoni, ali 14 remija su definitivno uteg koji ih stišće. Inače, bio je ovo već peti neodlučeni prvenstveni ogled u zadnjih šest utakmica i to je prilično usporilo skupljanje bodova Conteove momčadi.

Milan je na San Siru pobijedio Lecce 2:0, a opet je junak njihovog uspjeha bio Zlatan Ibrahimović. U 7. minuti je asistirao strijelcu Nocerinu (njegov već deveti prvenstveni gol), a u 65. je sam zabio za otklanjanje svake neizvjesnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibra je sada, sa 19 golova, samostalno najbolji strijelac lige (drugi Di Natale ima 18), a samo podsjetimo da ovom prilikom Milan protiv Leccea nije morao proživljavati dramatične trenutke.

U derbiju začelja Siena je u gostima pobijedila Cesenu 2:0 i tako je došla do prve ovosezonske pobjede na strani. Sada je samo Palermo u cijeloj ligi bez uspjeha na gostujućim travnjacima. Sieni su tri boda, u završnici ogleda, osigurali golovima Brienza i Bogdani. Catania je pobijedila Fiorentinu 1:0 golom Lodija u 58. minuti iz jedanaesterca, dok su Atalanta i Parma podijelili bodove uz 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo