PSIHODELIJA / Juventus predstavio novi dres, navijači zgroženi: 'Hvala vam, uštedjeli ste mi novac. Ovo je katastrofa, užasan je'

Image
Foto: Profimedia

Juventus predstavio novi dres na Twitteru, navijači poludjeli

15.4.2022.
16:19
Profimedia
VOYO logo

Talijanski velikan Juventus na društvenim je mrežama predstavio svoj službeni četvrti dres, a igrači će u njemu istrčati u subotnjoj utakmici protiv Bologne u 18.30 u Torinu. Međutim, sudeći po većini komentara ispod objave, novi dres je zgrozio navijače.

Većina komentara negativna

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

"Volim vas jer ste mi uštedjeli novac ovim groznim dresovima posljednjih nekoliko godina", dres je grozan"; "katastrofa je dres, uštedjeli ste mi bogatstvo", samo su neki od komentara ispod objave na službenom Twitter računu Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Juve je sad izabrao trenutak za predstavljanje novog četvrtog dresa za tekuću sezonu'

Američki ESPN piše:

"Možda im je ostalo još samo šest utakmica do sezone u Serie A, ali Juventus je izabrao sada kao savršeno vrijeme za izdavanje novog četvrtog dresa za sezonu 2021./2022. Kao što je često slučaj s klupskim dresovima posljednjih godina, ova nova ponuda vjerojatno će podijeliti mišljenja među navijačima kluba. Višebojni geometrijski dizajn kreiran je u suradnji s brazilskim uličnim umjetnikom Eduardom Kobrom", stoji u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, kobrine šarene, psihodelične posvete koriste se narodnim herojima i kulturnim ikonama kao što su David Bowie i Martin Luther King Jr. kao inspiracija, a svoja djela koristi za slanje dobrih društvenih poruka koje potiču na razmišljanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi dres Juvea, po uzoru na zvijezde kao što su Alvaro Morata, Martina Rosucci i Moise Kean, također se spaja u prepoznatljiv stil umjetnika sa sjedištem u Sao Paulu, s tradicionalnim bojama kluba zamijenjenim odvažnim mozaikom plavih, bijelih i zlatnožuti. Povezan je, dakle, s Brazilom.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo