JUVE OBAVIJESTIO MANDŽU I HIGUAINA O PLANOVIMA: / Konačno se zna tko će biti u napadu iduće sezone, a tko odlazi iz kluba

Image
Foto: AFP, VALERY HACHE

Posljednjih tjedana puno se nagađa o sudbini bivšeg hrvatskog reprezentativca

6.7.2019.
20:22
AFP, VALERY HACHE
VOYO logo

Talijanski prvak Juventus navodno je donio odluku oko sudbine GoznalaHiguaina i MarijaMandžukića. Naime, Gazzetta dello Sport tvrdi da je Juve obavijestio hrvatskog i argentinskog napadača da ovog ljeta mogu napustiti klub tako da mogu napraviti mjesta za MauraIcardija.

Kao što je poznato odlaskom MaxaAllegrija i dolaskom MaurizijaSarrija puno se piše o sudbini bivšeg Vatrenog. Iako je prije nekoliko mjeseci potpisao novi ugovor promjena na klupi utjecala je na njegov položaj u klubu. Bio je miljenik bivšeg trenera, ali njega više nema dok Sarri ima drugačije zamisli kada je u pita nju napad Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Inter Milan's Argentine forward Mauro Icardi (R) celebrates with Inter Milan's Croatian midfielder Ivan Perisic at the end of the UEFA Champions League group B football match Inter Milan vs Barcelona on November 6, 2018 at San Siro stadium in Milan. (Photo by Marco BERTORELLO / AFP)

Vraća se u Njemačku?

U međuvremenu, Interov direktor Beppe Marotta izjavio je da Icardi, ali i Nainggolan, više nisu u klupskim planovima.

To ide u prilog tmu da bi Argentinac mogao pojačati redove Stare dame.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče Mandžukića, on već ima nekoliko ponuda. Spominjala se ona Manchester Uniteda, međutim puno se izglednijom opcijom čini Borussija Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo