Najiskusniji dinamovac posramljen: 'Ovo je bila katastrofa'

'Sram me je, ovo je bila katastrofa kako smo igrali. Bit će mi jasno ako netko od navijača koji su došli više ne dođu', izjavio je Josip Šimunić nakon sinoćnje utakmice.

24.7.2013.
8:57
VOYO logo

Svi koji su nakon 'petarde' u Luksemburgu očekivali novu golijadu, ostali su razočarani. Dinamo je u uzvratu protiv Fola Escha slavio 1:0, pogotkom Kramarića s bijele točke, te tako potvrdio nastup u 3. pretkolu u kojem će igrati protiv starog znanca Šerifa, koji je u uzvratnoj utakmici razbio Sutjesku 5:0.

Modri su u nekoliko navrata zbog igre i pristupa 'nagrađeni' zvižducima s tribina, a Joe Šimunić nakon utakmice nije skrivao nezadovoljstvo te je izjavio da to nije nikad vidio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sram me je, ovo je bila katastrofa kako smo igrali. Sa svakim igračem pojedinačno razgovarao bih što mu se dogodilo, a bit će mi jasno ako netko od navijača koji su došli više ne dođu", izjavio je Šimunić za Večernjak, a trener Kruno Jurčić dodao:

//www.youtube.com/embed/SeMr4AYk4QM

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostajemo dužnici brojnim navijačima koji su nas došli pogledati. Ovi kojima sam sada dao šansu nisu je baš iskoristili. Čim promijenimo linije štekamo u igri. Imamo određen broj igrača koji ne zadovoljavaju naše kriterije."

Podsjetimo, uoči utakmice u Maksimiru vratar Pablo Migliore je izazvao 'potres'. Argentinac je u ponedjeljak stigao na trening u pratnji svog sina, što se Jurčiću nije svidjelo. Poslao ga je kući da ostavi dijete, što je ovaj i napravio, ali se potom nije vratio u Maksimir. Jurčić ga je izbacio iz momčadi za utakmicu protiv Fole, a Argentinac je u utorak došao u klub i navodno zatražio raskid ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Dinama se još uvijek čeka službena reakcija na taj događaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo