'Neki s lakoćom masturbiraju po tuđim životima i problemima'

'Ne želim niti ja imenovati, ali ću reći da sam ja prokockao novac, a neki su prokockali Svetinju. I tko onda ima veći porok?

28.11.2012.
9:14
VOYO logo

Zoran Mamić je na 'predstavljanju' Krune Jurčića izgovorio rečenicu da su se "pojavili natpisi koji promoviraju neke osobe sumnjivog morala i karaktera s puno poroka", a iako nije nikoga imenovao u tom se opisu pronašao Josip Kuže i uzvratio udarac.

"Ne želim niti ja imenovati, ali ću reći da sam ja prokockao novac, a neki su prokockali Svetinju. I tko onda ima veći porok? Jesam li ja veći kockar ako sam izgubio novac ili neki koji su izgubili dječje osmjehe i veselje navijača. Žao mi je što neki, a naglašavam da ih neću imenovati, uzimaju si za pravo da s takvom lakoćom masturbiraju po tuđim životima i problemima. Njima ništa nije sveto", izjavio je Kuže za Jutarnji list pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao sam ambiciju i entuzijazam da napravim ekipu, igru, rezultat i da naposljetku vratimo ljude u Maksimir. Zvao me Zdravko nedavno i rekao mi: 'Joža, ajmo pričati'. Ne mogu reći da je bio decidiran oko mog preuzimanja Dinama, ali da je razgovor je išao u tom smjeru to je činjenica. Klub je ukazao povjerenje Jurčiću i ja to poštujem. Uostalom, prije nekoliko mjeseci sam vam rekao da mi se čini kako sam posljednji trener kojeg bi Zdravko uzeo za trenera. U meni nema gorčine, ali ne možeš se tako igrati s tuđom časti. Čekaj čovječe, što da ja tebi kažem ako ti za mene misliš da sam osoba sumnjiva morala i da nemam karakter. Zapitaj se kakav si tek onda ti", poručio je Kuže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo