Još malo pa gotovo: U Maksimir stigla nova trava

Na stadion u Maksimiru stigao je i dugoočekivani novi travnjak.

7.7.2011.
20:19
VOYO logo

Čak ni Zdravko i Zoran Mamić ne mogu svoje automobile parkirati pod zapadnu tribinu jer su radovi u Maksimiru u punom jeku. Sad se konačno i počeo zelenjeti travnjak.

"Sve bi trebalo biti gotovo u nedjelju", izvijestio je direktor stadiona Miljenko Sakoman koji na stadionu provodi cijele dane, tek na tri-četiri sata ode kući malo odspavati. "Želim u ponedjeljak navečer trenirati na novom travnjaku, da se priviknemo, pa i u utorak prije Neftçija. Trenirat ćemo i ne bude li sve postavljeno, i na ovoj trećini koju sad vidimo", poželio je trener Dinama Kruno Jurčić. Trener zna da lopta neće odskakati kao na starom travnjaku, trava se neće još primiti za podlogu. No, neće se ni micati. "Neće se primiti 20-ak dana, ali zadnji put kad smo mijenjali travnjak nije bilo opasnosti od ozljeda", kaže Sakoman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jurčić je s igračima odradio prvi trening u Maksimiru nakon povratka iz Slovenije, pokušava igrače priviknuti na visoke temperature. Cufré je radio posebno, s Bišćanom, no nije ništa ozbiljno, trebao bi biti spreman za Neftçi. A Rukavina je, nakon problema s potrbušnicom, trenirao s momčadi. Dinamov trener priželjkuje veliku potporu navijača u srijedu. "Prema mojim informacijama zanimanje za utakmicu je veliko. I ti talentirani dečki zaslužili su podršku, neki od njih prvi će put igrati u takvom ambijentu, europsku utakmicu. Za razliku od moga prošlog mandata, kada su neki igrači bili zasićeni klubom i ligom te su radili probleme, ovi dečki žele raditi", rekao je Kruno Jurčić.

Vezani članci:

arti-201107060942006 arti-201107050896006 arti-201107050106006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo