KLOPP DAO DO ZNANJA KOLIKO CIJENI LOVRENA: / Vareni upravo prima čestitke fanova, a i neke stvari po pitanju transfera puno su jasnije

Image
Foto: Profimedia

U ponedjeljak je obilježio pet godina otkako je stigao na Anfield

1.8.2019.
10:43
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Liverpoola ostvarili su novu uvjerljivu pobjedu na pripremama za novu sezonu. Europski prvaci slavili su protiv Lyona s 3-1. Depay je u 4. minuti doveo Francuze u vodstvo nakon što je realizirao najstrožu kaznu. Firmino je izjednačio u 17., a u 21. Anderson je dao autogol. Točku na 'i' stavio je Wilson u 53.

Znak da sigurno ostaje?

Ono što je posebno zanimljivo za hrvatske navijače je da je Dejan Lovren započeo susret kao kapetan te je igrao do 62. minute. S obzirom na čast koju mu je tim potezom ukazao JurgenKlopp to bi mogao biti kraj nagađanjima da će ovog ljeta napustiti klub. Kapetansku vrpcu dobio je samo par sati nakon što se pojavila glasina o interesu Rome. Njegovi obožavatelji na Instagramu s oduševljenjem su popratili njegov novi post te su mu čestitali na kapetanskoj vrpci. Neki su izrazili nadu da će je češće nositi iduće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo mi je zaista posebno zaigrati protiv Lyona šest godina nakon što sam napustio klub. Ova pobjeda nam je vrlo važna uoči početka nove sezone", kratko je poslije utakmice rekao Lovren u kamere Lyonove klupske televizije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo