JERKO LEKO NA KLUPI LOKOMOTIVE DEBITIRAO POBJEDOM: / Bivši Vatreni otkrio što je prvo rekao igračima kad je preuzeo momčad

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Dao im je do znanja o čemu će ovisiti njihov uspjeh

10.1.2021.
22:08
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Trener Goran Tomić napustio je Lokomotivu i karijeru će nastaviti na klupi kineskog Guangzhoua. A klub s Kajzerice potvrdio je da je novi trener Lokomotive je Jerko Leko.

“Sretan sam zbog dobivene prilike. Tri i pol godine sam vodio juniore, godinu prije toga sam bio pomoćni trener. Završio sam igračku karijeru u Lokomotivi, ovdje i započeo trenerski posao, i evo sada sam preuzeo seniorsku momčad Lokomotive. Već sedmu godinu sam u Lokomotivi i osjećam se kao dio Lokomotive. Iznimno mi je drago i zahvaljujem se direktoru Šikiću i ostalima iz vodstva na povjerenju”, kazao je Leko u subotu za službenu klupsku stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan kasnije debitirao je pobjedom u pripremnoj utakmici protiv Međimurja 3:1.

"Nisam to sad očekivao, ali priliku sam spremno preuzeo. Znam da me čeka mukotrpan rad. Danas smo odradili prvu utakmicu, moj debi. Mogu biti zadovoljan. Odmah sam im prvog dana rekao da je trening sve. Dakle kako se trenira tako će se i igrati", poručio je u razgovoru za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnji hrvatski reprezentativac prije par tjedana preuzeo je kultni hrvatski klub Hrvatski Dragovoljac, ali eto, brzo ga je napustio i vratio se u Lokomotivu gdje je ranije bio trener juniora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo