JER ON JE TOTALNO DRUKČIJI OD DRUGIH: / Četrdeset i devet sekundi emocija i ludosti u režiji Slavena Bilića

Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS

West Ham je jučer na svojoj Facebook stranici objavio video Slavena Bilića i njegovih reakcija iz zaostalog susreta 30.

21.4.2016.
10:28
AFP, ADRIAN DENNIS
VOYO logo

West Ham je jučer i petnaesti uzastopni put na svom Boleyn Groundu ostao neporažen, što je novi klupski rekord. Uz to, Bilićeve trupe su nakon slavlja nad Watfordom (3-1) ostale u lovu na Ligu prvaka. Trenutačno su Hammersi na šestom mjestu prvoligaške ljestvice s 56 osvojenih bodova, tri manje od petoplasiranog Manchester Uniteda i četiri manje od četvrtoplasiranog Arsenala koji ima 60 bodova i susret manje (danas igraju protiv West Bromwich Albiona). Do kraja Premiershipa ostala su još samo četiri kola i Londončanima neće biti lako uhvatiti Ligu prvaka.

Image
LUDNICA U ENGLESKOJ: /

Slaven Bilić ostvario još jedan veliki uspjeh

Image
LUDNICA U ENGLESKOJ: /

Slaven Bilić ostvario još jedan veliki uspjeh

West Ham je bez poraza već devet uzastopnih kola

Njegova je momčad bez poraza već devet uzastopnih kola u Premier ligi, što se nije dogodilo još od 1985. kada su Hammersi nanizali 18 utakmica neporaženosti. Zbog ispadanja iz FA kupa, West Ham će sada imati nešto dulju stanku, sljedeću utakmicu igra tek 30. travnja kada gostuje kod West Bromwicha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, Bilićje zadovoljan jučerašnjim nastupom svojih nogometaša, a susret je popratio u emotivnom tonu, onako, u svom stilu. Bilić je poznat kao emotivan trener koji svaku šansu i pogodak svojih nogometaša poprati nekim oblikom reakcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilić je osebujan lik

U principu, događanja na travnjaku itekako utječu na njegovo ponašanje uz aut liniju. Pa tu ima svega. Skakanja, primanja za glavu, širenja ruku, nervoznog hodanja gore-dolje uz aut liniju, ponekad u tom hodanju "posjeti" i svog suparničkog kolegu na sredini igrališta pa popriča s njim... Osebujan lik, pravi temperamentni emotivac, kako i dolikuje Dalmatincu i rođenom Splićaninu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tim povodom, West Ham je na svojoj službenoj Facebook stranici stavio video njegovih najboljih reakcija iz sraza s Watfordom, a u komentarima ispod videa vidljivo je koliko navijači West Hama vole i cijene bivšeg hrvatskog izbornika.

Svi vole Slavena

"Da, uistinu smo sretni što imamo Bilića za trenera", "Da, uistinu i jesmo. Slaven je sjajan", "Da, srećom po nas da je s nama. Sretni smo zbog njega", "Nitko ga drugi nema, samo mi", "Wow, ovaj čovjek je 100 posto četrdeset i osam karatno zlato. Nema drugih riječi opisati Bilića i ono što je ove sezone ostvario s West Hamom. I da nije bilo loših sudačkih odluka na našu štetu u posljednjih 5, 6 susreta, siguran sam da bismo bili ispred Manchester Uniteda", samo su neki od komentara navijača West Hama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo