Hrvatski utorak u Premiershipu: Kramarić zabio Arsenalu!

U 25. kolu Premiershipa Hull je pobijedio Aston Villu s (2:0), jedan od strijelaca bio je i Jelavić, dok je Leicester izgubio kod Arsenala s 2:1, a jedini gol za goste zabio je Andrej Kramarić.

10.2.2015.
21:19
VOYO logo

Jelavić je tako zabio drugi gol u 2015. godini, prvi je pao u prvom danu nove godine, kada je zabio Evertonu. Sada je opet pogodio, ali je imao i mnogo sreće.

N'Doye je asistirao, a Jelavićev udarac s nekih desetak metara se sretno odbio od Clarkove noge i lobao vratara Guzana. Branič gostiju je pokušao uklizati i blokirati Jelavićev šut, ali neuspješno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/OUQru6ZBVuZ/embed/simplehttps://platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Leicester je na teškom ispitu na Emiratesu, a konačno smo dočekali i prvi Kramarićev gol u Premiershipu. S 15-ak metara desnicom je probio Ospinu u 61. minuti i donio malo veselja gostujućim navijačima. Nažalost, po goste, Koscielny i Walcott bili su precizni u prvom poluvremenu i Kramarićev gol bio je samo utješni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zamalo je i hrvatski reprezentativac izjednačio, pokušao je lobati golmana Arsenala u 78. minuti, ali sve je ostalo samo na pokušaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kranjčarov QPR je došao do senzacionalne pobjede na gostovanju. Nakon 11 uzastopnih poraza u gostima, uzeli su mjeru Sunderlandu (2:0). Niko je odigrao svih 90 minuta.

Liverpool i Tottenham odigrali su 3:2, a konačno je zaigrao i Dejan Lovren, u 68. minuti je ušao umjesto Gerrarda. Zabio je i Balotelli i to gol odluke, prvi gol u dresu Liverpoola je postigao u 83. minuti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo