JEDAN OD NAJVEĆIH POVRATAKA SVIH VREMENA: / Oda Liverpoolu na engleski način; 'gdje ovo staviti, na koje mjesto smjestiti?'

Image
Foto: Profimedia

Englezi su u transu

8.5.2019.
7:57
Profimedia
VOYO logo

Englezi su u transu nakon veličanstvene sinoćnje predstave Liverpoola protiv Barcelone na Anfieldu. U uzvratnoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka Redsi su pobijedili 4-0, tako nadoknadivši zaostatak iz prve utakmice od 3-0.

Image
LIVERPOOL JE UČINIO NEMOGUĆE: /

Sa četiri komada na Anfieldu otpuhali Barcelonu i plasirali se u finale Lige prvaka

Image
LIVERPOOL JE UČINIO NEMOGUĆE: /

Sa četiri komada na Anfieldu otpuhali Barcelonu i plasirali se u finale Lige prvaka

Neki su otišli toliko daleko da su kazali kako je ovo bila najveća noć na Anfieldu ikad! Tako, naime, piše na naslovnici sporta najčitanijeg britanskog tabloida The Suna..

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

A u naslovu piše:

"Junaci Liverpoola u suzama, Carragher je ovo nazvao 'najvećom večeri ikad na Anfieldu' nakon nevjerojatne pobjede protiv Barcelone. Redsi su preokrenuli zaostatak od tri gola protiv svojih katalonskih rivala kako bi došli do drugog uzastopnog finala Lige prvaka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Od svih nevjerojatnih noći na Anfieldu, gdje se ovo broji?'

Ugledni britanski Guardian piše:

"Od svih nevjerojatnih noći na Anfieldu, gdje ovo staviti, na koje mjesto smjestiti? To mora biti na samom vrhu s obzirom na to tko je igrao, važnost prigode i nevjerojatan osjećaj. Unatoč svemu čemu je ovaj stadion svjedočio tijekom svih povijesnih godina kluba, Liverpool nikad prije nije uspio sve ovo ostvariti. Spektakularno, reflektori i finale Lige prvaka kao cilj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Valovi bijesa i nepromišljenosti u Liverpoolu završavaju radosnim ludilom. To je velika čast za Jürgena Kloppa i njegove igrače kada pomislite na sve prigode koje su pomogle u oblikovanju ugleda Liverpoola.

Osvojili su ovaj trofej pet puta, a sada, drugu godinu zaredom, idu u još jedno finale uz šansu da ga šesti put osvoje. To je izvanredno - jedan od najvećih povrataka svih vremena u Ligi prvaka i podsjetnik, usred sve euforije, na veličinu ovog sporta da svojom sposobnošću iznenadi i dočara jedva zamislive priče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatan pothvat

Nogometaši Liverpoola ostvarili su nevjerojatan pothvat nakon što su u uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka na Anfieldu pobijedili Barcelonu sa 4-0 i tako nadoknadili tri gola zaostatka iz prve utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golove u čudesnoj večeri 'Redsa' zabili su Divock Origi (7, 79) i Georginio Wijnaldum (54, 56). Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nije nastupio za Liverpool koji je drugu godinu uzastopce ušao u finale, dok je Ivan Rakitić igrao za Barcu do 80. minute.

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo