JEDAN OD NAJPOZNATIJIH TRENERA SVIJETA NUDI SE ŠUKERU: / Pogledajte izjavu koja je odjeknula Njemačkom

Image
Foto: PIXSELL/Screenshot

Magath je na njemačkoj televiziji ARD spomenuo Vatrene

29.3.2018.
14:48
PIXSELL/Screenshot
VOYO logo

Felix Magath (64) proslavljeni je i trofejni nogometaš i trener. Poznat po svojoj čvrstoj ruki i disciplini, Magath je u prošlom desetljeću bio najuspješniji njemački trener. Bayern je vodio do dvije duple krune, a Wolfsburg do prvog i jedinog naslova u Bundesligi.

IVAN HERAK ZA NET.HR O DALIĆEVOJ KONTROVERZNOJ ODLUCI: ‘Izbornik ima našu punu podršku i autonomiju. A ova izjava Ćorluke…’

Nakon prijateljske utakmice Njemačke i Španjolske (1-1), Magath je na njemačkoj televiziji ARD spomenuo i Vatrene. Na pitanje voditelja koju bi nacionalnu momčad preuzeo kad bi mogao birati od reprezentacija koje će nastupiti na SP-u u Rusiji, a da to nije njemačka reprezentacija, Magath je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ALARM U REPREZENTACIJI HRVATSKE:

"Nisam trener koji bi preuzeo reprezentacije poput jedne Španjolske ili Brazila. Cijenim uspjeh i ono što je Otto Rehhagel napravio s Grčkom. Kad bih mogao birati, preuzeo bih Hrvatsku koja ima odlične igrače i potencijal. To bi bio izazov za mene, a izazove volim", rekao je Magath.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nahvalio je i Niku Kovača, bivšeg hrvatskog izbornika, sad trenera Eintrachta iz Frankfurta koji radi sjajni posao u Bundesligi. Eintracht je trenutno četvrta momčad prvoligaške ljestvice s ukupno osvojenih 45 bodova, jednim više od Bayerna iz Leverkusena i kao takav je u krugu onih koji će sljedeće godine igrati Ligu prvaka. Naravno, ako Eintarcht i do kraja sezone ostane unutar prve četiri momčadi prvenstva...

"Radi odličan posao u Eintrachtu. Sjajno je složio momčad i Frankfurt igra odličnu sezonu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo