VELIKI TRANSFER ZA VATRENOG / Jedan od najboljih trenera svijeta želi Ivana Perišića. Hrvatsku zvijezdu želi dovesti već godinama

Image
Foto: Profimedia

Perišić je i dalje u dobroj formi, igrao je sjajno na Europskom prvenstvu, zabio je dva gola i asistirao za jedan

6.7.2021.
20:33
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometaš i zvijezda Vatrenih, Ivan Perišić, na izlaznim je vratima Intera nakon što je došao novi trener Simone Inzaghi. Inzaghi ne vidi Perišića u svojim planovima, a kako je Inter u teškoj financijskoj situaciji svakako bi im odgovaralo da se riješe Perišićeve plaće koja iznosi oko pet milijuna eura godišnje.

Prema napisima talijanskog FCInterNewsa, Perišić bi uskoro trebao preći u Romu kod trenera, koji ga pokušava dovesti već godinama, Josea Mourinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac je Perišića htio dovesti još dok je vodio Manchester United, ali Inter je tada tražio gotovo 50 milijuna eura za Vatrenog koji je tada bio u sjajnoj formi i transfer se nikada nije dogodio. Bilo je glasina da ga želi dovesti i u Tottenham, ali tamo se Jose nije zadržao predugo, a Perišić je u to vrijeme bio na posudbi u Bayernu.

Image
Foto: Profimedia

Problem s plaćom?

No, sada je klima idealna i Perišić bi mogao završiti u Romi, ali postoji samo mali problem i to opet vezan uz financije. Sama odšeta ovaj put neće biti problem, ali Romi bi mogla biti problem Perišićeva visoka plaća i teško da će mu dati plaću kakvu je imao u Interu. No, tu bi veliku ulogu mogao odigrati Mourinho, ako ga uspije nagovoriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić je i dalje u dobroj formi, igrao je sjajno na Europskom prvenstvu, zabio je dva gola i asistirao za jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo