JE LI RAKITIĆ ZAISTA ZASLUŽIO OVAKAV TRETMAN? / Pogledajte što je morao raditi nakon posljednje utakmice Barcelone

Image
Foto: Profimedia

Valverde je nekoliko puta morao prekidati trening i zatim je bjesno urlao na neke svoje igrače

6.1.2020.
8:54
Profimedia
VOYO logo

Barcelona je u nedjelju održala prvi ovogodišnji otvoreni trening na terenu Johana Cruyffa pred čak 5668 navijača. Trener Ernesto Valverde nije bio baš dobre volje, vjerojatno zbog toga što je njegova momčad dan ranije odigrala tek 2:2 s gradskim rivalom Espanyolom pa je, kako prenose španjolski mediji, grmio veći dio vremena na igrače.

Valverde je nekoliko puta morao prekidati trening i zatim je bjesno urlao na neke svoje igrače. Tražio je više zalaganja, borbe i trke, a to je postigao tek nakon što se pošteno izvikao na neke svoje igrače. Zanimljivo je kako je cijeli trening morao odraditi i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić koji je igrao prvih 45 minuta utakmice s Espanyolom, dok je njegova zamjena, Arturo Vidal, bila pošteđena tog napora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Barcelona players attend a public training session at the Joan Gamper Sports City training ground in Sant Joan Despi on January 5, 2020., Image: 491099005, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: LLUIS GENE / AFP / Profimedia

Španjolski mediji tvrde kako je Rakitić zapravo kažnjen jer je odigrao vrlo loše prvo poluvrijeme. Nije baš briljirao u gradnji napada, a Marca navodi kako Rakitić nije imao odgovor na pressing suparnika te da je malo utjecao na igru prije nego što je zamijenjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo