JE LI NA POMOLU VELIKI PREOKRET? / Nijemci objavili što Ivana Perišića dijeli od transfera iz snova

Image
Foto: Profimedia

Vatreni se još uvijek nada ostanku u Munchenu

29.7.2020.
8:12
Profimedia
VOYO logo

Iako se posljednjih dana pojavljuju informacija da Bayern neće otkupiti IvanaPerišića, još uvijek nije sve gotovo i postoji mogućnost da mu se ostvari želja.

U utorak je specijalizirani portal koji prati vijesti o događajima oko Intera, FcInterNews.it, objavio kako je Perišić razočaran što Bavarci neće otkupiti njegov ugovor, iako su ranije uvjeravali njega i njegove menadžere da će ga zadržati u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišićevi menadžeri, javlja isti izvor, trenutno traže novi klub u kojem bi on mogao nastaviti karijeru.

Image
Foto: Profimedia

Bayern Munich's Croatian striker Ivan Perisic reacts during the German first division Bundesliga football match Bayern Munich v Schalke 04 in Munich on January 25, 2020.,Image: 494741085, License: Rights-managed, Restrictions: DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO, Model Release: no

Dva problema

No, dan kasnije na ovu temu oglasio se njemački Sport Bild. Prema njihovim informacijama trener HansiFlick želi četvrtog krilnog napadača uz Sanea, Comana i Gnabryja. Navode kako se u Bayernu još uvijek nadaju da će se uspjeti dogovoriti s Interom oko Ivana Perišića. Napominju i to kako je za sada navodno prepreka dogovoru previsoka cijena koju je postavio Inter te visoka plaća igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometaš svim silama želi ostati u Bayernu i spreman je mati ulogu pričuve Leroyu Saneu koji je nedavno stigao iz Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo