Je li moguće? Prosinečki opet u Dinamu?

U Maksimiru je goruće pitanje hoće li 'preživjeti' Vaha, kojem je Mamić naredio da se do četvrtka izjasni jasniti ostaje li ili odlazi.

28.4.2011.
9:44
VOYO logo

Dinamov gazda Zdravko Mamić je treneru Vahidu Halilhodžiću u utorak navečer na proslavi Dinamovog rođendana naredio da se do četvrtka izjasni ostaje li ili odlazi?

Maminjo navodno u glavi već ima popis trenera koje bi doveo na mjesto Vahe - već 13. stratega kojeg je Mamić doveo (16 puta ih je mijenjao) tijekom svoje desetogodišnje vladavine te je tijekom srijede razmišljao o Prosinečkom, Kranjčaru, ali i Kužeu kojeg je jednom već 'pomeo'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema informacijama bliskim Mamiću, Halilhodžiću je u Dinamu - odzvonilo i to doslovno, onoga trenutka kada je uoči mise za Dinamo zazvonilo s katedrale, a ni Vahe niti igrača nije bilo na Kaptolu!

To je navodno toliko šokiralo Dinamove čelnike Barišića i Mamića da su toga dana prelomili: s ovim trenerom više ne ide!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koji dan prije, kada se u Maksimiru slavilo naslov prvaka, Vaha je Mamića čak tri puta izignorirao. Tri puta je gazda trenera pitao da se izjasni o ostanku, pred igračima, radnom zajednicom pa i nasamo, i svaki je put Vaha izbjegao odgovor koji je na kraju javnosti ponudio njegov menadžer Mate Jozipović:

"Otišao bi jedino u slučaju da ga Zdravko Mamić više ne želi i prihvati ponudu za njega. Vaha se ne izjašnjava zato što ima mene, moram i ja zaraditi svoju plaću. Dakle, u njegovo ime tvrdim: Halilhodžić ne ide nikamo, poštovat će svoj ugovor i želi ostati u Dinamu", zaključio je Jozipović, koji je neuspješno pokušao dobiti Mamića na telefon i razjasniti situaciju s Vahom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo

Vezani članci:

arti-201104250026006 arti-201104260767006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo