JE LI MOGUĆ DOGOVOR? / Slavni trener priznao da mu se sviđa hrvatska zvijezda

Image
Foto: Goran Stanzl / PIXSELL

Milanski Inter postao je u posljednje vrijeme klub koji je vrlo naklonjen hrvatskim nogometašima.

11.6.2015.
17:49
Goran Stanzl / PIXSELL
VOYO logo

Bivši dinamovci Mateo Kovačić i Marcelo Brozović danas su uzdanice kluba sa San Sira. Tijekom zimskog prijelaznog roka se intenzivno spominjalo da bi im se mogao pridružiti i Domagoj Vida, ali ta je priča u međuvremenu utihnula. No, sada se pojavila nova: Inter bi ovo ljeto želio dovesti Ivana Perišića iz Wolfsburga.

Teško ostvariv posao

Trener Mancini priznao je da je naklonjen 26-godišnjem hrvatskom reprezentativcu, ali istovremeno je i svjestan koliko će teško biti realizirati taj posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Perišić je tip igrača kakav nam se sviđa, ali Wolfsburg nije klub koji je prisiljen prodavati", rekao je Mancini za talijanski Sky Sport.

Wolfsburg dobro plaća

I doista, Wolfsburg je posljednjih godina postao financijski vrlo snažan. Dobro plaća svoje igrače, a u stanju je ući i u kupovine koje prelaze 30 milijuna eura, kao što je to bilo prošle zime s Andreom Schürrleom. Zato je teško vjerovati da bi Perišić mogao zamijeniti Vukove Interom, posebno zato što mu se u sadašnjem klubu nudi mogućnost igranja Lige prvaka, što s Nerazzurrima ne bi bio slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To, međutim, ne sprečava talijanske medije da pišu da je dogovor između klubova blizu i da će Inter platiti Wolfsburgu oko 15 milijuna eura. U svakom slučaju, prijelazni rok nije još ni blizu završetka, tako da bi još moglo biti svakakvih glasina i špekulacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo