JAVIO SE ČOVJEK KOJI JE TREBAO BITI TRENER BAYERNA PRIJE KOVAČA: / Bocnuo je Hrvata i pohvalio se dobrom odlukom

Image
Foto: AFP

Oglasio se jedan od ljudi kojima je ponuđen posao trenera Bayerna prije nego Niki Kovaču

9.12.2018.
15:32
AFP
VOYO logo

Niko Kovač je donedavno bio na pragu otkaza, a onda je stigao niz od tri pobjede koji je potpuno promijenio perspektivu. Bavarci su prvo su slomili Benficu 5:1, potom su slavili u Bremenu 2:1, a u subotu su napokon prekinuli pomalo nestvaran niz od četiri utakmice bez bundesligaške pobjede u Münchenu. Slavili su 3:0 protiv Nurnberga i zasjeli na drugo mjesto ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odbio jer nije bio spreman

Prije nego što je Kovač dobio posao u Bayernu čelnici Bavarske momčadi klupu su ponudili nekim velikim imenima, ali bilo je tu i drugih neiskusnijih kandidata kao što je Kovač. Među njima je bio Julian Nagelsmann, a prema najnovijim informacijama posao je ponuđen i Ralphu Hasenhüttlu, sadašnjem treneru Southamptona.

"U to vrijeme nisam bio spreman za Bayern i to sam im jasno rekao. Mnogi su mi se smijali jer sam odbio tako veliku ponudu, ali kad vidimo kako se razvilo posljednjih nekoliko mjeseci, vidimo da je to bila dobra odluka.", rekao je Hasenhüttl i bocnuo Kovača očito sugerirajući da je Bayern u problemu upravo zbog neiskusnog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo